Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gladiatus oynamak için telefon tercihleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
peki fiyatı ne kadar?
650 tl 3gs'ler
oda pahalı gelir ya daha uygun fiyata gladiatus oynayabilecegim bi telefon yokmudur
sandıktan item tut sürükle destekleyen eğer yoksa mecburen 2 tane telefon seceneğim var samsung wave yada samsung galaxy mini bunlardan hangisini tercih edersiniz?
bence de iphone al flash destekliyor internetten rahatça film dizi izlersin.
tamam iyi diyosunuz ama pahalı gelicek bana başka bi telefon söleyin alayım pahalı olmamalı max 450 tl
sen oynuyomusun gladiatus u
(08-18-2012 10:05 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]tamam iyi diyosunuz ama pahalı gelicek bana başka bi telefon söleyin alayım pahalı olmamalı max 450 tl
sen oynuyomusun gladiatus u

Gladiatus oynuyorum ama telefondan giriş bile yapamadım. Telefonum t11 maxiphone android. Android ne yazık ki flash desteklemiyor. almışken tam al derim, bütçeyi biraz aşmaya çalış, yada ikinci el al.
ben 2 telefon arasında kaldım saolsun M.K moderatörümüz önerdi samsung galaxy mini ve samsung wave bunlardan girebilirmişim oyuna herşeyi yapabilirmişim ama sandıktan item alma hariç Smile
iphone 3gs al adamım 700 lira filan
param yok max 450 tl artık 2 seceneğim var samsung galaxy mini yada samsung wave hangisini seciyorsunuz
tamam beyler teşekkürler yardımlarınız için karar verdim uygun fiyata bulabilirsem samsung galaxy mini 2 alıcam bulamazsam samsung galaxy mini alıcam bu arada M.K moderatörümüze cok teşekkür ediyorum onun sayesinde karar verdim herkese iyi akşamlar
pişman olacağını söyleyebilirim
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler