Abiler 2,5 Saat önce redbull aldım üstünde 18 yaş altı kişiler için zararlıdır ve 18 içinse 500 ml üstü tüketmemeleri gerekir yazıyordu.ben redbulu içtikten sonra sanki Balle çekmiş gibi degişik bişey oldu başım dolanmaya başladı birden.Mantıksız-Şaçma-Anlamsız yorumlar yaparsam k.b tmmaı?
Şunu bi banlayın yahu, forumu kirletmekten başka gram işe yaramıyor.
Redbull ile kafayı bulan ilk insan sıfatını hak ettin. Ayrıca içecek helalmiş, helal içecekle kafayı buldu.
RED BULL® ENERJİ İÇECEĞİ HELAL MIDIR?
Red Bull® Enerji İçeceği helaldir. Cape Town’daki İSLAMİ HUKUK KONSEYİ’nden İmam Y. Harris tarafından onaylanmıştır. Buna dair bir sertifika verilmeden önce üretim yeri ve içindekilerin menşeyi Konsey’in resmi bir yetkilisi tarafından incelenerek kontrol edilmiştir.
(08-18-2012 02:33 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şunu bi banlayın yahu, forumu kirletmekten başka gram işe yaramıyor.
KES Be KES

(08-18-2012 02:37 AM)imfrespek Yazılan: [ -> ] (08-18-2012 02:33 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şunu bi banlayın yahu, forumu kirletmekten başka gram işe yaramıyor.
KES Be KES 
çocukların isteklerini yerine getirmiyorum.
Zafer boşver çocuğu takılsın kafasına göre mahkeme süreci uykusunu kaçırdı baksana 12 yaşında 2.30 halen uyumamış yazık aslında ailesine üzülüyorum neyse ben daha çok üstüne gitmeyim üzülecek zaten yeterince.
(08-18-2012 02:38 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-18-2012 02:37 AM)imfrespek Yazılan: [ -> ] (08-18-2012 02:33 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şunu bi banlayın yahu, forumu kirletmekten başka gram işe yaramıyor.
KES Be KES 
çocukların isteklerini yerine getirmiyorum.
1 Tane Dondurma alayım

(08-18-2012 02:39 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Zafer boşver çocuğu takılsın kafasına göre mahkeme süreci uykusunu kaçırdı baksana 12 yaşında 2.30 halen uyumamış yazık aslında ailesine üzülüyorum neyse ben daha çok üstüne gitmeyim üzülecek zaten yeterince.
abi gel bf3 oynayalım

Sende kafa mı varda terk olsun . Abicim bu ne zaman ban yiyecek ya ?
(08-18-2012 02:49 AM)Hüseyin Kadıoğlu Yazılan: [ -> ]Sende kafa mı varda terk olsun . Abicim bu ne zaman ban yiyecek ya ?
BencIIL pıslık Çocuk allah belanı versin ..İftira atmasana Provake etmesene Ortamı allah o klavyeyi tutan Kollarını GOPARTSIN İNŞALLAH HA