Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kafam terk
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-18-2012 02:45 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 02:39 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Zafer boşver çocuğu takılsın kafasına göre mahkeme süreci uykusunu kaçırdı baksana 12 yaşında 2.30 halen uyumamış yazık aslında ailesine üzülüyorum neyse ben daha çok üstüne gitmeyim üzülecek zaten yeterince.

abi gel bf3 oynayalım Big Grin

Şimdi olmaz ya konsantre olamam bi de film aldım onu izlemeye kararlıyım Big Grin Ama yarın dersen anlaştık derim Big Grin Ama oynayacaksak metro oynayalım ya da şu pazar grand bazar mı ne onu Big Grin cqc yok tabi sende ezik kaldın Big Grin
Kafam terk nedir yahu. Sen normal halinle sacmaliyorsun enerji içeceğinde alkol bulunmaz.
(08-18-2012 02:51 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]
(08-18-2012 02:39 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Zafer boşver çocuğu takılsın kafasına göre mahkeme süreci uykusunu kaçırdı baksana 12 yaşında 2.30 halen uyumamış yazık aslında ailesine üzülüyorum neyse ben daha çok üstüne gitmeyim üzülecek zaten yeterince.

Şimdi olmaz ya konsantre olamam bi de film aldım onu izlemeye kararlıyım Big Grin Ama yarın dersen anlaştık derim Big Grin Ama oynayacaksak metro oynayalım ya da şu pazar grand bazar mı ne onu Big Grin cqc yok tabi sende ezik kaldın Big Grin

CAN ABİ Ö.M PLS
(08-18-2012 02:51 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]

ez ez, 100 lira nakitim var ama charın parasıyla alcam diye bekliyom huhh Farketmez abi Big Grin TDM Conquest Large, Kharg, Metro, Caspian,Grand. Bilmediğim map Grand Bazaar ama oynarık Big Grin C4 Humvee yaparım Big GrinBig Grin
12 yaşındaki çocuklar bıcaklanmıyormuydu yahu Big Grin Big Grin
Ben bıçaklayacam onu Big Grin
16 yaşındayım 6 lık redbull içtim birşey yapmadı. Sen bence büyüyünce falan içki koklama bile.
Abicim sen normaldede saçmalıyorsun zaten , bide redbull içtiysen internetini falan kes.
Öyle demeyin eski sevgilim burn içti kucağımda uyuya kaldı Big Grin
Redbull içmişsin ya içki falan içseydin kendini atardın heralde binadan
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler