Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup etkinlik-5
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(08-17-2012 01:54 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Cafecrown action içtim fena action doldum ama bu konuda bir yeteneğim yok ne yazık ki War Rock'da son 1.5 saattir kd'm 3 ün altına düşmedi garip şeyler oluyor bana Big Grin

Ders esnasında onu içtiğim zaman bende uyku yapıyordu. Yer ve zamanım uyuşmadı sanırım içecek ile Sad
[Resim: paint.png]

Big GrinBig Grin Anca bunu yapabildim 25 dakika kadar sürdü. Şuanda ellerim ağrıyor Sad
imgur kullandım önerileni değil. Çok asiyim çok havalıyım

[Resim: H8LI9.jpg]
Aklımda çok dehşet bir resim var ama katılan arkadaşları gölgemde bırakmak istemiyorum ARTİST
(08-17-2012 02:20 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Aklımda çok dehşet bir resim var ama katılan arkadaşları gölgemde bırakmak istemiyorum ARTİST

yalan
(08-17-2012 02:10 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-17-2012 01:54 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Cafecrown action içtim fena action doldum ama bu konuda bir yeteneğim yok ne yazık ki War Rock'da son 1.5 saattir kd'm 3 ün altına düşmedi garip şeyler oluyor bana Big Grin

Ders esnasında onu içtiğim zaman bende uyku yapıyordu. Yer ve zamanım uyuşmadı sanırım içecek ile Sad

Hala uykum gelmedi ve evin içinde koşturuyorum ne oldu böyle Sad
(08-17-2012 02:48 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]
(08-17-2012 02:10 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Hala uykum gelmedi ve evin içinde koşturuyorum ne oldu böyle Sad

İçtiğinin son kullanma tarihi geçmiş. Geçmiş olsun Big GrinBig Grin
Etkinlik sona ermiştir. 2 kişi katıldığı için etkinlik iptal genşler. Pü sizin çizeceğiniz resimlere Big GrinBig Grin 2 çizgi atamadınız Big Grin
İstediğimiz şeyi çizebiliyomuyduk aklıma çok beğeneceğin bişey gelmişti abi Sad
Herşeyi çizebilirdin Big Grin Fakat süre doldu Sad
İlkokulda resim dersim hep 5 gelirdi ama neden gelirdi anlamazdım.. Bu kadar berbat olabilir Big Grin Eğlencesine paylaşayım bari Tongue
[Resim: bz71t.png]
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler