Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SahuraKadarDuranlarFanClup etkinlik-5
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhabalar sevgili din kardeşlerim, dindar kardeşlerim, müslüman kardeşlerim, mübarek kardeşlerim...
Uzuuuun bir aradan sonra tekrardan etkinliklerimize devam etmiş bulunmaktayız. Gün geçmiyor ki yeni etkinlik yapılsın, fakat yoğunluk nedeniyle bu aralar etkinlik düzenleyemez olduk. Lafı fazla uzatmaya hacet bulunmamaktadır. Yarışmanın konusuna gelecek olursak:
En iyi Paint çizimi yapan kazanacaktır.

Yanlış duymadınız. Bu gece vakti bir birinden güzel MSPaint çizimlerinizi bizlere sunarak 1.yi seçeceğiz. Resimlerinizi önerilen site yani postimage.org sitesine yükleyerek "Direkt Link" yazan kısımdaki adresi kopyalayıp buraya koyduğunuz taktirde yarışmaya katılma hakkı kazanıyorsunuz.
"Zat-ı muhteremin dabirinden da'daa eylediği lafz-ı muradlardır." diyerek siz değerli üyelerimizin başka sitelerden alıntı yapmayacağınızı bilerekten yarışmayı başlatıyoruz.
Ödüllere gelecek olursak:
1. Kişiye +7 puan
2. Kişiye +4 puan
3. Kişiye +3 puan

Tam tamına 2 saat kadar süreniz mevcut bulunmakla beraber, etkinliğimiz saat 03:00'da bitecektir. 03.00 ila 04.00 arası yeni konu açılmak sureti ile resimler arası anket oluşturup, siz değerli üyelerimizin inisiyatifine bırakaraktan günlük etkinliğimize son vermiş bulunacağız efenim.
Kod:
S: Rep ödülleri neden düşük?
C: Çoklu etkinlik olacağı için ödülleri düşük tutup, ay sonucunda en yüksek ödülü toplayanı öne çıkartmak adına yapılan bir eylem.
S: Peş peşe ödül kazananın bir önceki ödülü silinecek mi?
C: Hayır, aksine bir önceki ödülünün üstüne yeni almış olduğu ödülü ekleyerek daha büyük bir rakama ulaşacak.
S: +25 puan topladıktan sonra ne olacak?
C: +25 puan topladıktan sonra yapılan etkinliklere yine katılabilmesi için onun için 2. ödül dağıtıcı devreye girecektir ve çoklu dağıtım olacaktır.

Sembolümüz olan yazıyı imzanıza yazmayı unutmayınız !!!
Kod:
[b][align=right][color=#800080]Sahura[/color][color=#C71585]Kadar[/color][color=#FF1493]Duranlar[/color][color=#FF69B4]Fan[/color][color=#DDA0DD]Clup[/color]
[/align][/b]
Sen ne hızlı alıyor duj Big Grin
(08-17-2012 01:38 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sen ne hızlı alıyor duj Big Grin

Henüz girmedim dujj
(08-17-2012 01:39 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-17-2012 01:38 AM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sen ne hızlı alıyor duj Big Grin

Henüz girmedim dujj

Sen giriyor duj, ben giriyor mspaint
Cafecrown action içtim fena action doldum ama bu konuda bir yeteneğim yok ne yazık ki War Rock'da son 1.5 saattir kd'm 3 ün altına düşmedi garip şeyler oluyor bana Big Grin
Allah Allah, MSPaint ne la ? Bildiğimiz Paint'in abisi falan mı ?
(08-17-2012 01:54 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Cafecrown action içtim fena action doldum ama bu konuda bir yeteneğim yok ne yazık ki War Rock'da son 1.5 saattir kd'm 3 ün altına düşmedi garip şeyler oluyor bana Big Grin

hek wh ticket atın gençler banlansın Sad
(08-17-2012 02:02 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Allah Allah, MSPaint ne la ? Bildiğimiz Paint'in abisi falan mı ?

MSPaint = MicroSoft Paint
Evet genşler hala göremiyorum resimleri ?
(08-17-2012 02:08 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Evet genşler hala göremiyorum resimleri ?

İlham gelmedi
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler