basic yerine ultimate olarak kullanırsan belki fark ettirir diye düşünmekteyim
Ben yorum yapmak istemiyorum.
Niye yorum yapıyorsun o zaman burda bilgi almak amaçlı konu açıyorum saçma salak şeyler yazmazsanız sevınırım tavsıyelerınızı beklıyorum
Kardes ozaman bise yapamasin yine grafikleri biraz daha düsür baska imkani yok yada lagli oynucaksin
i7 1gb ekran kartı 4gb ram kasması cok sacma ekran kartı 128 bıt
Benım masaustu dual core 512 mb ekran kartı 2gb ram 0 kasma
Çok saçma birşey laptop un kasması
Güç seçeneklerine gir ve yüksek performans seç belki yardımı olur
msi gibi adam gibi bi marka varken samsung almak...
(08-14-2012 08:14 PM)atakan153 Yazılan: [ -> ]Niye yorum yapıyorsun o zaman burda bilgi almak amaçlı konu açıyorum saçma salak şeyler yazmazsanız sevınırım tavsıyelerınızı beklıyorum
Bu kadar saçma bir konuda düzgün mesaj alamazsın. Her açılan konuda belirtiyorum ki Labtoplar oyun için tasarlanmamıştır. Kalkıp bunun için konu açıyorsan gülücük saçarım ki bir sürü konu mevcut bununla ilgili. Neyse hayırlı olsun.
(08-14-2012 08:44 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-14-2012 08:14 PM)atakan153 Yazılan: [ -> ]Niye yorum yapıyorsun o zaman burda bilgi almak amaçlı konu açıyorum saçma salak şeyler yazmazsanız sevınırım tavsıyelerınızı beklıyorum
Bu kadar saçma bir konuda düzgün mesaj alamazsın. Her açılan konuda belirtiyorum ki Labtoplar oyun için tasarlanmamıştır. Kalkıp bunun için konu açıyorsan gülücük saçarım ki bir sürü konu mevcut bununla ilgili. Neyse hayırlı olsun.
Tamam oyun bilgisayarı değiller ama yine de kasması mı lazım anlattığı özellikler benimkini geçiyor bende kasma yok

Benimkide laptop.