Bu tür sorunları görmeden cevaplayamayız. Cevaplıyoruz fakat kafamızdan tasarladığımız durumlarda cevaplıyoruz. Sağdan soldan duyulan çözümler ile yardımcı olmaya çalışan kişilere "madem bilgin yok neden cevaplıyorsun" gibi atılımlar yapabiliyor konuyu açan kişiler. Önceki konularda bu tür tartışmalar mevcut. Bulunabilirse bu ufak çaplı tartışmalar görülebilir.
Metin'in dediği gibi eğer oyun çaplı isteniliyorsa MSI markası az çok destek vermekte. 3 Milyar gibi bir fiyata kıyıp full oyun fonksiyonlu modelleride mevcut. Samsung genellikle şirket Labtop markası haline geldiği için daha çok tasarruf ve az enerji olanağını sağlıyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-...I_ID=60071
Ben bundan aldım şuan kargoda. Arkadaşımda bunun turbosuz ve rami 4 gb olanı var diğer özellikleri de aynı. 25 Gblik oyunları bile takır takır çalıştırıyor ama bir oyun laptobu değil. i7 işlemci grafikçiler için önemli olan işlemcidir. Demek istiyorum ki daha az para verip i5 alıp daha iyi performans elde edebilirdin. Ama oyun sektörünün gelişim hızını yakalayabilecek bir laptop için 5-6 milyarı gözden çıkaracan aga. Ne bileyim git Toshiba Qosmio X770 falan al en ucuzundan

büyük ihtimalle ısınmadan yapıyor. Ayrıca verdiğin özellikler de "en kaba taslak" halleri. Sadece i7sine ekran kartına ram'ine bakarak bilgisayar almak afedersin ama koyun olmaktır. i7 olması en iyi olmasını gerektirmiyor. Ayrıca ben hazır bilgisayar alımına her zaman karşıyım bu nedenle hayatta laptop da kullanmam. Zaten laptop oyun makinesi değil, bir de samsung almışsın
Bende de laptop var.Benim ki şarjda değilken kasıyor ama şarja takınca normale dönüyor acaba seninkide mi öyle ?
(08-14-2012 09:15 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Bende de laptop var.Benim ki şarjda değilken kasıyor ama şarja takınca normale dönüyor acaba seninkide mi öyle ?
tesekkur ederım denıyecegım bu konuda sadece sen yardımcı olabılcek bır yorum yaptın tekrar tesekkur ederım
Büyük ihtimalle ekran kartın optimus. Nvidia'nın programı yüklümü ? Yüklüyse masaüstüne sağ tuş yap, nvidia denetim masasını seç. Sol tarafta bir görev seçin seçeneği vardır, oradan 3D ayarlarının yönetilmesini seç. Özelleştirilecek program kısmına WarRock'un kısayolunu ekle. Alt tarafta ''bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' seçeneği var. Oradan yüksek performanslı NVIDIA işlemci'yi seç.
(08-14-2012 09:58 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]Büyük ihtimalle ekran kartın optimus. Nvidia'nın programı yüklümü ? Yüklüyse masaüstüne sağ tuş yap, nvidia denetim masasını seç. Sol tarafta bir görev seçin seçeneği vardır, oradan 3D ayarlarının yönetilmesini seç. Özelleştirilecek program kısmına WarRock'un kısayolunu ekle. Alt tarafta ''bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' seçeneği var. Oradan yüksek performanslı NVIDIA işlemci'yi seç.
Yuksek performans yapınca goruntuler kesık kesık gelıyor bazı yerler gozukmuyor onun cozumu varmıdır ısımler yok onun çözümü varmı
(08-14-2012 10:25 PM)atakan153 Yazılan: [ -> ] (08-14-2012 09:58 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]Büyük ihtimalle ekran kartın optimus. Nvidia'nın programı yüklümü ? Yüklüyse masaüstüne sağ tuş yap, nvidia denetim masasını seç. Sol tarafta bir görev seçin seçeneği vardır, oradan 3D ayarlarının yönetilmesini seç. Özelleştirilecek program kısmına WarRock'un kısayolunu ekle. Alt tarafta ''bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' seçeneği var. Oradan yüksek performanslı NVIDIA işlemci'yi seç.
Yuksek performans yapınca goruntuler kesık kesık gelıyor bazı yerler gozukmuyor onun cozumu varmıdır ısımler yok onun çözümü varmı
Oyuna girince oluyor sanırım. Oyunda ayarlara bas kaydet de.
(08-14-2012 08:24 PM)atakan153 Yazılan: [ -> ]i7 1gb ekran kartı 4gb ram kasması cok sacma ekran kartı 128 bıt
Benım masaustu dual core 512 mb ekran kartı 2gb ram 0 kasma
Çok saçma birşey laptop un kasması
yıl olmuş 2012 hala işlemci iyi diye, ekran kartının belleği yüksek diye çok güzel bir bilgisayar olduğunu sanıyorlar.
(08-15-2012 01:49 AM)Gladius Yazılan: [ -> ] (08-14-2012 08:24 PM)atakan153 Yazılan: [ -> ]i7 1gb ekran kartı 4gb ram kasması cok sacma ekran kartı 128 bıt
Benım masaustu dual core 512 mb ekran kartı 2gb ram 0 kasma
Çok saçma birşey laptop un kasması
yıl olmuş 2012 hala işlemci iyi diye, ekran kartının belleği yüksek diye çok güzel bir bilgisayar olduğunu sanıyorlar.
Tamam o zaman sen soyle baska neye bakılıyor ?
(08-14-2012 11:25 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ] (08-14-2012 10:25 PM)atakan153 Yazılan: [ -> ] (08-14-2012 09:58 PM)vorsicht06 Yazılan: [ -> ]Büyük ihtimalle ekran kartın optimus. Nvidia'nın programı yüklümü ? Yüklüyse masaüstüne sağ tuş yap, nvidia denetim masasını seç. Sol tarafta bir görev seçin seçeneği vardır, oradan 3D ayarlarının yönetilmesini seç. Özelleştirilecek program kısmına WarRock'un kısayolunu ekle. Alt tarafta ''bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin'' seçeneği var. Oradan yüksek performanslı NVIDIA işlemci'yi seç.
Oyuna girince oluyor sanırım. Oyunda ayarlara bas kaydet de.
Tesekkurler oldu