Arkadaşlar benim canım sıkkın olduğunda diş sıkma gibi bir problemim var (aşırı düzeyde) bu etki geçtiğinde ise çenem ciddi bir ağrı olma söz konusu.Buna çözüm olarak benim aklıma silikon bu boksörlerin ağızlığı geldi ama bunun hakkında bir bileniniz varsa söyleyebilirmi veya o ağızlıkları nerden bulabilirim ?
sigaraya başla. diş sıkma falan hiçbir şey kalmaz.
Smoking sigaraya başla benim gibi

Git dişlik al max 5 liradır
Medikallerde bulabilirsin Genelde ortodonti tedavilerinde kullanilir oyle malzemeler
(08-12-2012 02:01 PM)lastta118 EN ilk O Yazılan: [ -> ]Smoking sigaraya başla benim gibi 
Bu forumda hack kullandığı anlaşılan kişilerin forum hesapları kapatılıyor diye biliyorum. Fakat bu çocuk hala burada. Bir de saçma sapan yorumlar atıyor orada burada. Yaşın kaç da sigara içeceksin sen ? Annen izin veriyor mu ?
Onları hiç bir yerde bulamazsın. Dişçiye gidip durumunu anlatacaksın. O da diş ölçümünü alıp sipariş verecek.
Ben bizim body salonunda görmüştüm ama o muydu bilmiyorum ama sen gene yakında body salonu varsa yada box salonu sor
Bulamazsın diye birşey yok bilen bilir ankara'da ülkealan pasajı var(örnek veriyorum) dişlik sordunuzmu çoğu yerde mevcuttur aktif spor yapanlar bilir.
ağız yapısı insandan insana değişiği için ilk önce dişçiye gidip ağız yapının kalıbını çıkartması lazım o kalıba uygun da sana bi damak-ağızlık yaparlar diye düşünüyorum