(08-12-2012 01:56 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar benim canım sıkkın olduğunda diş sıkma gibi bir problemim var (aşırı düzeyde) bu etki geçtiğinde ise çenem ciddi bir ağrı olma söz konusu.Buna çözüm olarak benim aklıma silikon bu boksörlerin ağızlığı geldi ama bunun hakkında bir bileniniz varsa söyleyebilirmi veya o ağızlıkları nerden bulabilirim ?
Spor aletleri satan yerlerde veya bir spor salonunda yada boks dersleri veren yerlerden bulabilirsin diye düşünüyorum. Dostum senin için ve dişlerin için o diş sıkma olayını bırakman

Zopa bul bidene zopa kızdıkca kemir

Sinirlenince veya stres altindayken cebinden çıkarıp agzina mı takmayı planliyosun disligi. Cidden? İnsanların sana şaşkın bakışları altında ? Yakarsın bi sigara veya sakız çiğnersin.
Bende sinirlenince yada stres altındayken başparmağımın etini soyuyorum yada dudağımı ısırıyorum bu tarz şeylerden kurtulmak gerçekten zor.Boğaç sigarayı aklından bile geçirme dostum para verip kendini öldürürsün

(08-12-2012 07:20 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Zopa bul bidene zopa kızdıkca kemir 
Beysbol sopası nerden bulurum ? :/
(08-13-2012 07:50 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Bende sinirlenince yada stres altındayken başparmağımın etini soyuyorum yada dudağımı ısırıyorum bu tarz şeylerden kurtulmak gerçekten zor.Boğaç sigarayı aklından bile geçirme dostum para verip kendini öldürürsün 
Sen konuşma kaçak herif neyse zaten içemem istesem bile alerji tarzı bişey var
(08-12-2012 04:49 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]ağız yapısı insandan insana değişiği için ilk önce dişçiye gidip ağız yapının kalıbını çıkartması lazım o kalıba uygun da sana bi damak-ağızlık yaparlar diye düşünüyorum
Alican ve Metin' in verdiği cevaplar üzerine rasgele bir ağızlık almak iyi olmayabilir bir doktordan ölçü aldırarak heralde gidip yaptırılması gerekiyor teşekkürler

Netim kesik kaç gündür şimdi eniştemin vınn'dan giriyorum konuşma ordan köylü