Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrockdan başka varmı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler warrockdan başka ve warrock ayarında bi oyun varmı bildiğiniz?
Bilgisayarın iyiyse bf3 al oyna.
war inc
point blank
battlefield
call of duty
blackshot(dı sanırım ismi)
war inc
sudden attack
wolfteam(ban yiyen arkadaşlara öneriyorum)
Hacı karar verdim wow akıyorum
Warrock gibiler ama onun ayarında olamazlar malesef.
War Rock'un sağladığı zevki başka oyunlarda bulamazsın. Ne bf3 ne mw3 gibi yüksek kalite oyunlar bile War Rock'un yerini tam anlamıyla tutmuyor Wink
Haxball oyna kardeşim ya da kral oyunda takıl olmadı the saboteur çok güzeldir bu söylediklerim en azından warrocktan daha çok eğlendirir haksızlığa uğrama diye bir şey söz konusu değildir :DDD
Zafer sürekli bir laf sokma çabasındasın ban yiyen arkadaslara öneririm demişsin. Adammı oluyorsun bizi küçük düşürünce.
PARANTEZ İÇİNDE BY SOYTARI ZAFER
Sayın adminim sizde haklısınız tabi gitmesini istemiyorsunuz milletin banlayacak adam kalmaz mazallah sonra dimi Big Grin
Warrockun sağladığı zevk yok doğrudur ama warrockun geldiği son noktadaki gibi millet ufacık bir ölmede zırlamıyor çamur atmıyor.Warrocktaki gibi zevk hiç bir oyunda yok ama ordaki adminler burdakiler gibi olmayan kafalarına göre ban atmıyor .D
warrock yerini tutmuyo ama CAN hackde gecilmiyo bayılıyorum warrocka
Öyle deme centropus CAN dır o bizden üstündür banlar sonra ha artistlenmeyin kendisine .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler