08-12-2012, 03:36 PM
Sayfalar: 1 2
08-12-2012, 04:23 PM
Harbi mw3 & bf3 gibi oyunlar warrock'un yerini tutmuyor bikere öyle yerlerde hic ortam olmuyor warrock bi F2P oyunu olmasına ragmen bize bircok olanak saglıyor birüsürü yeni eventler , etkinlikler , yeni haritalar , yeni silahlar geliyor durmadan hack zamanla azalır buna inanıyorum suan zaten pek fazla görmüyorum ben E2'de oynuyorum , tamamen kalkar diyemem cünkü F2P oyunu yani bunun anlamı hep hacker olucak ama yakında Clan sistemi gelirse zaten ihtiyac kalmaz herkez öyle kasıyor zaten suan FW yaparak hızlı hızlı kendi aralarında
Ben Blackshot , crossfire'de oynadım hic begenmedim acıkcası hep aynı seyler 1 sene sonrada girsem oyunu hic gelistirmiyolar lobby anlasılır degil warrock gibi odalarda yazısma yok , (BF3 & MW3 gibi oyunlarda böyle birsey zaten hic yok) Warrock'u bir 2009taki haline bakın birde simdiki haline nasıl gelisti , warrock'u 2008de yüklerken game start bölgesinde sadece 3 dosya yüklüyodu simdi onlar 20 tane falan oldu buda zaten oyunun ne kadar büyüdügünü rahatlıkla gösteriyor bize
Ayrıca warrock'un sevdigim bi özelligi daha var support sistemi hem gamersfirstte olsun hem nexon'da ticket yani support sistemi kolay ve basitti her istedigimizi sorabiliyorduk ve cevabını alıyorduk sen misal diyorum simdi mw3te ticket atsan bisey sormak icin cevap alamassın cünkü onlar F2P oyun yöneticileri kadar bakmıyolar ( bu ama benim görüş açım sizin icin degisik olabilir)..Ayrıca warrock'un *galiba* tam olarak bilmiyorum öteki F2P oyunlarından daha degisik & iyi bir oyun motoru var ötekilerde dikkat edin nasıl adamı vuruyor sarjör nasıl deyisiyor silahları nasıl alıyor bi bakın sonra farkı görürsünüz evet cok basit kacıyor ve onlarda en fazla zombie modu var oda dandik warrockda mesela siege war 2 geldi orda degisik seyler kullanıyoruz yada yakında Pow Camp gelicek orda daha degisik yeni seyler görücez hatta bazı maplerde mw3te oldugu gibi hava bombardımanı cagırabilecez ama nasıl olacagını bende bilmiyorum. size kolay gelsin 
İyi günler
Ben Blackshot , crossfire'de oynadım hic begenmedim acıkcası hep aynı seyler 1 sene sonrada girsem oyunu hic gelistirmiyolar lobby anlasılır degil warrock gibi odalarda yazısma yok , (BF3 & MW3 gibi oyunlarda böyle birsey zaten hic yok) Warrock'u bir 2009taki haline bakın birde simdiki haline nasıl gelisti , warrock'u 2008de yüklerken game start bölgesinde sadece 3 dosya yüklüyodu simdi onlar 20 tane falan oldu buda zaten oyunun ne kadar büyüdügünü rahatlıkla gösteriyor bize
Ayrıca warrock'un sevdigim bi özelligi daha var support sistemi hem gamersfirstte olsun hem nexon'da ticket yani support sistemi kolay ve basitti her istedigimizi sorabiliyorduk ve cevabını alıyorduk sen misal diyorum simdi mw3te ticket atsan bisey sormak icin cevap alamassın cünkü onlar F2P oyun yöneticileri kadar bakmıyolar ( bu ama benim görüş açım sizin icin degisik olabilir)..Ayrıca warrock'un *galiba* tam olarak bilmiyorum öteki F2P oyunlarından daha degisik & iyi bir oyun motoru var ötekilerde dikkat edin nasıl adamı vuruyor sarjör nasıl deyisiyor silahları nasıl alıyor bi bakın sonra farkı görürsünüz evet cok basit kacıyor ve onlarda en fazla zombie modu var oda dandik warrockda mesela siege war 2 geldi orda degisik seyler kullanıyoruz yada yakında Pow Camp gelicek orda daha degisik yeni seyler görücez hatta bazı maplerde mw3te oldugu gibi hava bombardımanı cagırabilecez ama nasıl olacagını bende bilmiyorum. size kolay gelsin 
İyi günler

08-12-2012, 04:34 PM
(08-12-2012 02:58 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]War Rock'un sağladığı zevki başka oyunlarda bulamazsın. Ne bf3 ne mw3 gibi yüksek kalite oyunlar bile War Rock'un yerini tam anlamıyla tutmuyor
Doğru warrock gibi oyun oynamadım lu hayatımda ama 2 3 sene önce warrock gibi hackli oyunda oynamadım hacksiz oda yoktu ve şimdide nerdeyse öyle

08-12-2012, 04:38 PM
(08-12-2012 03:04 PM)berkant611 Yazılan: [ -> ]Öyle deme centropus CAN dır o bizden üstündür banlar sonra ha artistlenmeyin kendisine .
Sen kessene artık bi sesini yeter konuştuğun. Kimse durduk yere ban yemiyor amma konuştun be amma ağız varmış bi susmadın bıdıbıdı.
08-12-2012, 04:54 PM
Terbiyeni bozma sayın admin.
Çarını çalarım haa görürsün o zaman.
Biz senin gibi oturduğu yerden para kazanıp,para kazancını sağlayan insanların hakkını yemeyiz gülüm.BAN tuşu vardır dimi kafana esince tıkla indir cebe
))))))
Çarını çalarım haa görürsün o zaman.
Biz senin gibi oturduğu yerden para kazanıp,para kazancını sağlayan insanların hakkını yemeyiz gülüm.BAN tuşu vardır dimi kafana esince tıkla indir cebe
))))))08-12-2012, 04:56 PM
Can abi , şu liste neredeyse bide ben bakabilir miyim ? link falan atsanız oljur mu ?
08-13-2012, 01:32 PM
Karakterlerin ayak sesleri bile yeterince cezbediyo 
Warrock tan baskası yalan

Warrock tan baskası yalan
08-13-2012, 04:20 PM
Abi forumlarda gmlere laf sokma çabası nedir anlamıyorum ya
free2play sonuçta hack olacakta gm napsın buna
ayrıca kore yada endonezyadaki gibi klan sistemi açık olsa çok iyi olacak hackin lafı bile geçmeyecek
free2play sonuçta hack olacakta gm napsın buna
ayrıca kore yada endonezyadaki gibi klan sistemi açık olsa çok iyi olacak hackin lafı bile geçmeyecekSayfalar: 1 2