Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: I-doser'a açıklık getiriyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Beyler 1-2 gündür forumda I-doser konuları dönüp duruyor bu yüzden araştırmış bir kişi olaraktan bir kaç açıklık getireyim öncelikle sakın ama sakın yanlız denemeyin özellikle ağır dozları mesela hand of god yada gates of hades falan bu tür ağır dozlar sizi çok kötü sonuçlara sürükler ciddiyim.Bazıları olmaz demiş öncelikle şartlar şunlar:
--Karanlık bir ortam
--Gözlerinizin üstüne birşey örtün
--beyninizi boşaltın ve odaklanın
--ön yargı sakın ama sakın olmasın
--yanınızda biri olsun(bu önlem amaçlı kendinize gelemeyebilirsiniz yani kulaklığı çıkarmaya haliniz kalmaz)
--Siz hazır oldunuzda yanınızdaki I-doserı başlatsın ve yanınızdan ayrılmasın güvenilir birileri olsun.
Evet genel kurallar bunlardır.Dediklerimi yapın yoksa toparlayamazsınız hafif dozlar kullanın quick happy ideal mesela sorularınız çin özel mesajdan ulaşabilirsiniz
Ya bunu yapan varmı forumdan? Ölmezlerse bende yaparım Big GrinBig Grin
Smartyy (Mete) neredesin tam sana göre bi' konu la Big Grin
Yusuf Yusuf mode on
(08-11-2012 10:57 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ya bunu yapan varmı forumdan? Ölmezlerse bende yaparım Big GrinBig Grin

rahat ol ölmessin cok yaptım ben ama arkadasın dedigi gibi yanında biri olsun
Yapma dediklerini yaptım ve şu an farklı boyuttan yazıyorum insanların yüzlerinde garip bir karartı var gözlerim mi bozuldu bilmiyorum şu an sanki 50 yıl hapis yatmış ve yeni çıkmış gibi hissediyorum korkuyorum yardım edin
Öyle arkadaşlarım varki beni kurtarmak ne kelime son dozu açıp gider.
(08-11-2012 11:20 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Yapma dediklerini yaptım ve şu an farklı boyuttan yazıyorum insanların yüzlerinde garip bir karartı var gözlerim mi bozuldu bilmiyorum şu an sanki 50 yıl hapis yatmış ve yeni çıkmış gibi hissediyorum korkuyorum yardım edin

Kubilay evrim gecirmişsin Big GrinBig Grin
(08-11-2012 11:20 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Yapma dediklerini yaptım ve şu an farklı boyuttan yazıyorum insanların yüzlerinde garip bir karartı var gözlerim mi bozuldu bilmiyorum şu an sanki 50 yıl hapis yatmış ve yeni çıkmış gibi hissediyorum korkuyorum yardım edin

Şuan herşeyi negatif görüyorum, herkes zenci
Hiç denemedim cidden böyle hisler uyandırıyor mu ? Yani gerçekten bana doğruyu söyleyin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler