Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: I-doser'a açıklık getiriyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-11-2012 11:39 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Hiç denemedim cidden böyle hisler uyandırıyor mu ? Yani gerçekten bana doğruyu söyleyin

youtubedan su yazan müziklerin isimlerini gir kendin bak Can Smile
(08-11-2012 11:39 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Hiç denemedim cidden böyle hisler uyandırıyor mu ? Yani gerçekten bana doğruyu söyleyin

Normalde paralı satılan birsey ve ciddi bir fiyati var ama inanman icin yapman gerekiyor tabi
ben bi süre sonra uyuyakalıyorum
Esrar mı lan bu dozları filan var Big Grin
1.5 yıl önce yaptım... Hiçbir etkisi olmadı... Bütün şartlarda uygundu... Tamamen kandırmaca...
(08-11-2012 11:37 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(08-11-2012 11:20 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]Yapma dediklerini yaptım ve şu an farklı boyuttan yazıyorum insanların yüzlerinde garip bir karartı var gözlerim mi bozuldu bilmiyorum şu an sanki 50 yıl hapis yatmış ve yeni çıkmış gibi hissediyorum korkuyorum yardım edin

Şuan herşeyi negatif görüyorum, herkes zenci

herkes zenciyse geçmiş olsun berat. sabuna dikkat et kanka

(08-11-2012 11:59 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]1.5 yıl önce yaptım... Hiçbir etkisi olmadı... Bütün şartlarda uygundu... Tamamen kandırmaca...

sen de bozma hevesli gençlerin moralini Big Grin Zihnini boşaltamamışsındır sen Tongue
Deneyecemde tırstım biraz Big Grin
I am going to s**t way
Vovvvvv çok fena deneyinnnnnnn lol lo loll l ol Big Grin ahahah dozu fazla kaçırmayınnnn
Bende araştırdım biraz youtube videolarına falan bakınca pek inandırıcı gelmiyor açıkçası ama cidden odaklanmış olarak başlarsanız işe yarıyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler