Öbür forumda can açıklamış sınırsız ban kesin.Tolere edilmiyecekmiş ne diyelim yapıcak birşey yok ama oyunun hatası yüzünden olanları görüyoruz içimden o ss'yi alana ana bacı giriyorum zaten eğer bug yapanlar o duvar bugundanda ban yemezlerse tüm ban yemeyenlere ve nexon adminlerine hakkım haram zıkkım olur inşallah
Edit : Belki inanmıcaksınız ama bugün rüyamda charıma girmeye açlışıyodum ve charım ban yemişti giremiyordum ve sabah aklıma geldi acaba charım banmı yiyecek diye o derece kan bağımız var aramızda
Trshigekazu'nun Yazısı :
Yorum: #1Bug'dan ban yiyecek oyuncular.
Bunlar listeye geçenler, yazılmakta olanlar var. Çarşamba günü net liste verilecektir.
usak0664
xdeathforg0d
x23yn3ox
ll3yqurkanll
sarwad
xinteqr4lx
Kestere
sonkalkan4
TrGurkan
l3goldman
oguzhan676
ulri130
xjazzrambo
kill34z0ne
ixmxfrespect
nanni1905
LordOfKinq13
r4anqer1903
lamturk
llnewnightll
v380
ldelyturkl
O listede nickini görünce ne hissettin

Aslında bir yerde ban atılmayabilir uyarı verilebilir Bug zaten oyunun açığı bir kaza sonucu bug oluşabiliyor Gerçi benim tek merak ettiğim soru bilerek bug yapanla kaza ile bug yapan adam nasıl ayırt ediliyor? Eğer bir ticketla gerçekten masum olduğunu anlatırsan eminimki anlayışla karşılayacaklardır en azından emin olmak istiyorum bende 1 defa oyuna girdim(normalde warrocku bıraktım) knife odasında kazara elime silah geldi nasıl olduğunuda anlamadım zaten 1 lwl hesaptı eminim benim gibi kaza ile yapanlar olmuştur Zaten çoğu kişi bilir sırf çekemediği için yüksek lwl adamların açığını bekleyen bir sürü adam var
Not: Bu yazı kişiye özel yazılmamış tamamiyle kendi düşüncemi yansıtmaktadır.
(08-11-2012 03:20 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Aslında bir yerde ban atılmayabilir uyarı verilebilir Bug zaten oyunun açığı bir kaza sonucu bug oluşabiliyor Gerçi benim tek merak ettiğim soru bilerek bug yapanla kaza ile bug yapan adam nasıl ayırt ediliyor? Eğer bir ticketla gerçekten masum olduğunu anlatırsan eminimki anlayışla karşılayacaklardır en azından emin olmak istiyorum bende 1 defa oyuna girdim(normalde warrocku bıraktım) knife odasında kazara elime silah geldi nasıl olduğunuda anlamadım zaten 1 lwl hesaptı eminim benim gibi kaza ile yapanlar olmuştur Zaten çoğu kişi bilir sırf çekmediği için yüksek lwl adamların açığını bekleyen bir sürü adam var
Not: Bu yazı kişiye özel yazılmamış tamamiyle kendi düşüncemi yansıtmaktadır.
Doğru diyorsun eğer her o odada silah kullanana ban veriyorlarsa ayıp olur. Bana sorarsan Nexon'un kayıt sistemi vardır. Knife odasında hangi silah ile kaç kill yaptığını kaydeden varsa böyle bir sistem normal silah ile adminlerin vicdanına göre belli kill sayısını aşanlara ban vermişlerdir. Ancak böyle bir sistemleri olduğunu düşünmüyorum. Öyle durumlarda direk çıkacaksın aslında oyundan.
Daha demin can abi odaya geldi şifreli odada konuştuk ve 49 yıl ban kesin ve onun yapacağı hiçbirşeyde yoktu zaten ben knife buguna şöyle öğrendim special jaz ts'sindeyim oyun bul'a tıkladım knifeye attı ve ts den başka oyuna çağırdılar doğar doğmaz çıkış yaptım ve ekrandı bazı şeyler silindi ve elime silah geldi kullandım 1 2 oyun illegal oldugunu bılıyordum ama şeytan kanıma girdiii
(08-11-2012 03:24 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]Daha demin can abi odaya geldi şifreli odada konuştuk ve 49 yıl ban kesin ve onun yapacağı hiçbirşeyde yoktu zaten ben knife buguna şöyle öğrendim special jaz ts'sindeyim oyun bul'a tıkladım knifeye attı ve ts den başka oyuna çağırdılar doğar doğmaz çıkış yaptım ve ekrandı bazı şeyler silindi ve elime silah geldi kullandım 1 2 oyun illegal oldugunu bılıyordum ama şeytan kanıma girdiii
zor valla hatta imkansız banın açılması silah ile kill yapmışsın senin banı açsalar kasti bug yapanlar ben de yanlışlıkla yaptım diyecekker. Ya herkesin banı açılacak ya kimsenin ki.
Geçmiş olsun.
(08-11-2012 03:26 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ] (08-11-2012 03:24 PM)xDeathforg0od Yazılan: [ -> ]Daha demin can abi odaya geldi şifreli odada konuştuk ve 49 yıl ban kesin ve onun yapacağı hiçbirşeyde yoktu zaten ben knife buguna şöyle öğrendim special jaz ts'sindeyim oyun bul'a tıkladım knifeye attı ve ts den başka oyuna çağırdılar doğar doğmaz çıkış yaptım ve ekrandı bazı şeyler silindi ve elime silah geldi kullandım 1 2 oyun illegal oldugunu bılıyordum ama şeytan kanıma girdiii
zor valla hatta imkansız banın açılması silah ile kill yapmışsın senin banı açsalar kasti bug yapanlar ben de yanlışlıkla yaptım diyecekker. Ya herkesin banı açılacak ya kimsenin ki.
Geçmiş olsun.
Geçirenler sağolsun
Sağlık olsun deyip bırak oyunu Geçekten senin adına üzüldüm
(08-11-2012 03:11 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]O listede nickini görünce ne hissettin 
Aslında ben görmedim sadece bu forumda takılırım öbür forumlarda uyelıgım vardır ama girmem oyunda dostluktaydım 1saat önce kadar rahat 10 kişi 10 dk içinde pm atmaya başlaadı geçmiş olsun felan filan dedim hayırdır noldu charın ban yiyecek ve aralarında bana hack dıyenler vardı ve aynen şöyle dedim hiçbir şey olmaz hack değilim ve adam dedi hackden değil knife bugundan ve dostlukda 5-3 olan kd birden 5-9 oldu ve bana sövüyolar oyunda

ilk duydğumda hakketten gözlerim doldu birde canla konuşunca ağlıyasım geldi ama çalınan charım var geri alırsam onla oynarım tekrar
Aslında bu olay Nexon'un ayıbı hem açık kapı bırakıyorlar sonra burdan girenler ban yer banlamak yerine açık kapıyı kapamaya çalışsalar daha iyi olmazmı?