Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elveda Beyler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İnan oyun senin gibileri banlanınca daha iyi olacak.
(08-11-2012 04:00 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]İnan oyun senin gibileri banlanınca daha iyi olacak.

Yok abi yunus abı temız ondan hıc suphem yok ama yunus abıyı cıkar onların ıcınde degıl her oyle olanı banlarlarsa 1 oyuncuları bıle kalmaz bunu kendılerıde bılıyorlar.
(08-11-2012 04:02 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-11-2012 04:00 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]İnan oyun senin gibileri banlanınca daha iyi olacak.

Yok abi yunus abı temız ondan hıc suphem yok ama yunus abıyı cıkar onların ıcınde degıl her oyle olanı banlarlarsa 1 oyuncuları bıle kalmaz bunu kendılerıde bılıyorlar.

Adamlar ss vermiş nesi temiz kendisi de itiraf ediyor bug yaptım diye yapmayacaklar YASAK DENİLDİĞİ HALDE YAPAN ARKADAŞDAN NE AKIL BEKLERSİN?
(08-11-2012 04:03 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]
(08-11-2012 04:02 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]

Adamlar ss vermiş nesi temiz kendisi de itiraf ediyor bug yaptım diye yapmayacaklar YASAK DENİLDİĞİ HALDE YAPAN ARKADAŞDAN NE AKIL BEKLERSİN?

Benim temiz dedigim hack bakımından bug yapmıs olabılır sssı olabılır ama 1 yanlısdan dolayı ban yenecekse oyunun halı vahım Sad
Konuyu kilitlemem gerekiyor Tartışma çıktı gene

Her insan 2. bir şansı hakeder diye düşünüyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler