Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Knife odasında yapılan bug'lar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu hafta çarşamba günü knife odasında bug yapmaktan dolayı ban yiyen yaklaşık 50 üstü oyuncu olacak bunların %90'ı Türkiye sunucusundan. Hiç kimse hesabım durduk yere kapandı diye yalvarıp yakarmasın. Bu tür bug yapanların hesapları sınırsız olarak kapatılacaktır. İçlerinde yüksek level olan da var, düşük level olanda. Tolere edilmeyecektir. Bundan sonrasında dikkatli olun.
Hep destek tam destek CAN!!
Aaa bakın bende knife bug yapıyorum diye konu açanları uyarmıştım bug her türlü ban sebebi diye ama takan olmamıştı.
Liste var mı peki ?
kill34z0ne sonunda senden kurtulduk <
kill34z0ne sonunda senden kurtulduk <
Düzgünce Knıfe Bile Oynuyamıyoruz la.!
Kendilerine haksızca menfaat sağlamak için oyun bug'larından "bilerek ve isteyerek" nemalanan "sözde oyuncular", yaptıklarının bedelini ödeyeceklerini de unutmamalıdırlar.

Hak ve hukuka, emeğe ve alınterine, adalet anlayışına ve saygıya dayanmayan davranışlar, bu davranışları "gizli veya açık" bir şekilde sürdüren bireyler için "fırsatı kazanca çevirmek" olarak görülse de, haksızlık üzerinden fırsatçılık yapmaya çalışan anlayışların sonu hüsrandır..

İyi bir insan olmak için mücadele edin.Gerçek hayatta yapacağınız hatalar, oyun karakterinizin banlanması kadar hafif bir neticeyle sonlanmayabilir..

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Bana oyunun açığı bir şey olmaz diyorlardı.Hack kullanmıyorum ki falan konuşuyorlardı iyi olmuş.
(08-11-2012 10:20 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Kendilerine haksızca menfaat sağlamak için oyun bug'larından "bilerek ve isteyerek" nemalanan "sözde oyuncular", yaptıklarının bedelini ödeyeceklerini de unutmamalıdırlar.

Hak ve hukuka, emeğe ve alınterine, adalet anlayışına ve saygıya dayanmayan davranışlar, bu davranışları "gizli veya açık" bir şekilde sürdüren bireyler için "fırsatı kazanca çevirmek" olarak görülse de, haksızlık üzerinden fırsatçılık yapmaya çalışan anlayışların sonu hüsrandır..

İyi bir insan olmak için mücadele edin.Gerçek hayatta yapacağınız hatalar, oyun karakterinizin banlanması kadar hafif bir neticeyle sonlanmayabilir..

Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Basit bir oyun için kul hakkına giriyorlar ki bu insanlar gereksizdir benim gözümde. "Oyunda yapınca n'olacak" diye düşünüyorlar. sadece gerçek hayatta yapılan haksızlıkların sayılacağı düşüncesindeler. Oyunda küfür edince, hakka girince bir şey yok sanıyorlar. Allah'a küfredenini gördüm oyunda sinirlenip. Nasıl bir "insan", kendisini yaratana küfreder ?
abi bende bug yaptım ama bir kerelik yaptım sadece bi el yaptım sadece nasıl oluyor diye bi bakıyım dedim yemin ederimki ban sebebi olduğunu bilmiyordum amacım kd yapmak değildi sadece merak ettim..kd yapmak olsa amacım hack açarım ben bir kere bile ne hack açtım ne kimseye küfür ettim nede kimseye saygısızlık yapmadım..ya lütfen banlamyaın beni 15 yaşındayım yaz tatillerinde oynuyorum okullardan dolayı beni bu eğlenceden bu oyundan mahrum bırakmayın..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler