Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Knife odasında yapılan bug'lar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-12-2012 05:39 PM)nanni1990 Yazılan: [ -> ]abi bende bug yaptım ama bir kerelik yaptım sadece bi el yaptım sadece nasıl oluyor diye bi bakıyım dedim yemin ederimki ban sebebi olduğunu bilmiyordum amacım kd yapmak değildi sadece merak ettim..kd yapmak olsa amacım hack açarım ben bir kere bile ne hack açtım ne kimseye küfür ettim nede kimseye saygısızlık yapmadım..ya lütfen banlamyaın beni 15 yaşındayım yaz tatillerinde oynuyorum okullardan dolayı beni bu eğlenceden bu oyundan mahrum bırakmayın..

26 lvlı bir ayda yine kasarsın Smile
oynamam ki banlanma sebebi olduğunu bilmiyordum..hack açmadım bişey yapmadım sadece 1 el yaptım..genede banlarsanız bir daha oynamam warrockuda silerim..
Sen böyle konusursan burda gelip burdakilerin dicekleri *Ok by.* bunu kafana iyice sok Smile Arkadasım bann sebebi oldugunu bilmiyodum diyosun knife odasında silah kullanmak adil'mi sence? Legal degil bi kere + yaptıgın bir bug , bug yapmak zaten bann sebebi yani , sen simdi buraya gelip istedigin kadar yalvar iş degismicek bunu bil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler