Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NFSWorld - Arabalarımız ve ban çekici
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Şimdilik forumdan 7 kişiyiz. 1 kişilik boş yer var. Bugün tanımadığımız kişiler girmiş gruba kim aldıysa aferin ona, tatsızlıklar yaşandı hoş değil.
batu(Paşam başka bir yer bulmuş ama olsun Big Grin)
burak
berat
berkay
uğur
mücahit

8 kişi olduğumuz zaman 4'erli gruplar halinde ve her gruptan 1 kişi T1 araç klasmanından arabasını alarak(arabasına güvenen Big Grin) All In Chase yarışını kurarak deli exp ve para kasarız.
Ben şahsen bu yarıştan 4k exp 9-10k para alıyorum
All in kurarken o hengame ne öyle gülmekten ölüyorum orda Big Grin
Bende anlamadım bugün niye böyle oldu Big Grin
ben 11k exp ve 16k para alıyorum Big Grin su bonus kartı yüzünden xD
Herkez arabasını koymuş madem bende koyıyım yorum istemiyorum hele alican,buraktan. Big Grin

[Resim: bs9j5.jpg]

[Resim: bs9jj.jpg]

[Resim: bs9jv.jpg]
(08-11-2012 08:00 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Herkez arabasını koymuş madem bende koyıyım yorum istemiyorum hele alican,buraktan. Big Grin

[Resim: bs9j5.jpg]

[Resim: bs9jj.jpg]

[Resim: bs9jv.jpg]

ugur sendemi para veriyon artık oyuna Big Grin
Lamborghini LP-640 mı ne ondan aldım 2.5m$'a. Lanet gelsin öyle araca ne kadar dandirik bir araçmış :|
(08-11-2012 08:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Lamborghini LP-640 mı ne ondan aldım 2.5m$'a. Lanet gelsin öyle araca ne kadar dandirik bir araçmış :|

oooh girmiş 2.5m Big Grin obaaaaa
Yeni karakter açtım ve iyi bir başlangıç olacağını sanıyorum bu araç ile Smile Modifiyesi bizzat bana ait 200 $ param gitti Big Grin Big Grin

Haa bu arada Nick'm : TRSNOW

[Resim: bsb6v.png]
(08-11-2012 08:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-11-2012 08:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Lamborghini LP-640 mı ne ondan aldım 2.5m$'a. Lanet gelsin öyle araca ne kadar dandirik bir araçmış :|

oooh girmiş 2.5m Big Grin obaaaaa

Giden yok sıkıntı yaratma Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler