Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: NFSWorld - Arabalarımız ve ban çekici
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(08-10-2012 03:09 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ][Resim: nfsw017.jpg]
Yakaladım Rus'u Big Grin

Online oyun sektöründe türklerden beter bi ruslar var Big Grin APB,BF3,NFS farketmiyor. adamlar her oyunda hack arkadaş Big Grin
İsrailli biri olayı anlattı bana. İşletim sistemi ve makine farkı burada varmış. Eğer oyuna ondan geç girersem böyle sorun çıkarmış ortaya. Hack falan değilmiş yani Big Grin Anlayacağımız makinesi ve interneti hızlı olan burada bir adım önde başlayabilme şansına sahipmiş. Fakat Rusların yarısının hacker olduğunu da doğruladı.
(08-10-2012 03:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İsrailli biri olayı anlattı bana. İşletim sistemi ve makine farkı burada varmış. Eğer oyuna ondan geç girersem böyle sorun çıkarmış ortaya. Hack falan değilmiş yani Big Grin Anlayacağımız makinesi ve interneti hızlı olan burada bir adım önde başlayabilme şansına sahipmiş. Fakat Rusların yarısının hacker olduğunu da doğruladı.

Hayır alakası bile yok o dedigin arada bi oluyor mesela yarısa girdin doluyor ve doluyor ve doluyor 5 dakika sonra yarıs geliyor o bir bug o olursa adam baslamıs oluyor yoksa nereye baslasın erkenden öyle seymi var? xD Ama startta 3den geriye sayacını hiçe sayan bi hack var adamlar öylede baslıyolar hemen en gıcık oldugum hacklerden biri kendilerini hemen ifsa ediyolar böylece salaklar SmileSmile
(08-10-2012 04:26 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(08-10-2012 03:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]İsrailli biri olayı anlattı bana. İşletim sistemi ve makine farkı burada varmış. Eğer oyuna ondan geç girersem böyle sorun çıkarmış ortaya. Hack falan değilmiş yani Big Grin Anlayacağımız makinesi ve interneti hızlı olan burada bir adım önde başlayabilme şansına sahipmiş. Fakat Rusların yarısının hacker olduğunu da doğruladı.

Hayır alakası bile yok o dedigin arada bi oluyor mesela yarısa girdin doluyor ve doluyor ve doluyor 5 dakika sonra yarıs geliyor o bir bug o olursa adam baslamıs oluyor yoksa nereye baslasın erkenden öyle seymi var? xD Ama startta 3den geriye sayacını hiçe sayan bi hack var adamlar öylede baslıyolar hemen en gıcık oldugum hacklerden biri kendilerini hemen ifsa ediyolar böylece salaklar SmileSmile

kendilerini hemen ifşa ediyorlar işte, niye gıcık oluyorsun Big Grin
(08-10-2012 04:28 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-10-2012 04:26 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]

kendilerini hemen ifşa ediyorlar işte, niye gıcık oluyorsun Big Grin

cünkü bi anlamı yok ifsa etmenin bu oyunda , kickleme diye bisey yok
Evet atma sistemi yok. 8 oyuncunun 7 si ready yapıyor ama 1 kişi yapmıyor. boşu boşuna 50sn-60sn bekliyoruz
Beyler berkayla başladık, Kurosowa, Berkaykoru
Benim nick de ERYGRCK oynayan cicişler eklesin fakat pek oynamıyorum belirteyim
nick batuhanmerci eklemek isteyenler eklesin.
Beni ekleyin herkezle beraber oluyoruz grup kuruyoruz vs. keyifli vakitler için IIPOLISII
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler