spor salonunda çalışıyorum amacım kilo vermek 1 saat 6-9 arası koşuyorum veya hızlı tempoda yürüyorum sonra yarım saat bisiklet sürüyorum ondan sonra 10x4 veya 12x4 olan mekik ve işte ordaki aletleri yapıyorum kendimi zorlamıyorum zaten üst kat yeni başlayanlar için alt kat profesyoneller için ben üst katta takılıyorum yani ağırlık kaldırma şeylerinde 1 saat geçiriyorum amacım kilo vermek
(08-09-2012 11:18 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]spor salonunda çalışıyorum amacım kilo vermek 1 saat 6-9 arası koşuyorum veya hızlı tempoda yürüyorum sonra yarım saat bisiklet sürüyorum ondan sonra 10x4 veya 12x4 olan mekik ve işte ordaki aletleri yapıyorum kendimi zorlamıyorum zaten üst kat yeni başlayanlar için alt kat profesyoneller için ben üst katta takılıyorum yani ağırlık kaldırma şeylerinde 1 saat geçiriyorum amacım kilo vermek
3 ay öncesine kadar 92 kiloydum. 3 Ay body ve fitness yaptım şuan 80 kiloyum. Yediğine içtiğine dikkat et.
(08-09-2012 11:18 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]spor salonunda çalışıyorum amacım kilo vermek 1 saat 6-9 arası koşuyorum veya hızlı tempoda yürüyorum sonra yarım saat bisiklet sürüyorum ondan sonra 10x4 veya 12x4 olan mekik ve işte ordaki aletleri yapıyorum kendimi zorlamıyorum zaten üst kat yeni başlayanlar için alt kat profesyoneller için ben üst katta takılıyorum yani ağırlık kaldırma şeylerinde 1 saat geçiriyorum amacım kilo vermek
dediğim gibi kilo vermek istiyorsan en son koş
Uzun süre spor yapmadıysan muhtemelen bi' hamlama oluşmuştur.

Benim tavsiyem kilo vermek için body gitme evde çalış ilk önce ısınma hareketleri felan yap sonra günde 250 tane mekik çek 850-950 tane ip atla sizin belediyenin yaptırdığı parklarda spor aletleri varsa orda çalış.

Ayrıca evine koşu bandı alman şart ve günümüz ramazan oruç tut sadece akşam fazla abartma yemeği.
Bak dostum. Sana tavsiye edeceğim tek şey barfiks. Aynı anda karın, kanat, göğüs, kol, sırt çalıştırırsın barfiks çekerek. Hem boy uzaman artar hem kuvvetlenirsin kondisyonun artar. Günlük 10x2 sabah öğle akşam yaparsan sağlıklı ve dengeli bi şekilde hem kilo verirsin hem güçlenirsin vücudun şekillenir. Ayrıca bilgisayar karşısında oturmaktan dolayı omurganda eğrilikler oluşur barfiks çekerek bununda önüne geçersin.
Altta verdiğim kapı barfiksini kullanıyorum ben. Tavsiye ederim. Ayrıca mekik çekmeyi unutma. Protein tozlarınında yardımı olur.
http://www.hepsiburada.com/liste/sportic...d=27081598
bende 1.5 aydır spora gidiyorum çok fazla kilo almıştım 6 kiloya yakın birşey verdim ama ben haftada 4 gidiyorum 1.5 saat 4 saat çok fazla.Çok yüklenme düşüp bayılırsın bu gidişle...
beyler teşekkürlerde barfiks felan beni aşıyor

mekik 40-50 tane zor çekiyorum ara vererek