arkadaşlar günde 10 saat pc başında oturuyordum haliyle kilo almaya başladım vücut geliştirmeye başladım günde 3-4 saat çalışıyorum çok yüklenmesemde çok ağrı oluşuyor yani kolumu klavye hizasına getirmekte bile zorlanıyorum ne yapmam lazım yoksa zamanla alışırmıyım

boşver gitsin

, ben günde 18-20 saat pc başındayım halimden memnunum
O Spor salonu gunde 4 saat çalışmana nasıl izin veriyor birde yeni başlamış olmana rağmen gunde maximum 2 saat çalışıyorlar profesyonel Vücut geliştirenler bile.
4 saat fazla sağlığın açısından zararlı.Full bassan bile maximum 2 saat sürer fazla sürmez.Ağrılara gelirsek ilk 1 hafta ağrı olucak olmazsa saçma olur.Eğer 1 haftadan sonrada ağrılar devam ederse sıkıntı var demek

Hocanla görüş onuda
4 saat ne kadar az yapsan da çok fazla saati azalt başlamadan önce ısın çıktıktan sonra açma germe yap ve soğuk duş al birde kilo vermek istiyorsan ağırlık yaptıktan sonra koş
Her birde o ağrı olduğu için sevin gelişiyor çalışıyor demektir
protein tüketmelisin spordan sonra
Yahu özel bir amacın yoksa günde 10 sınav yeter.
Isınmadan başlarsan böyle olur

Bir anda asılma
Evde mi çalışıyorsun ?
Ne ile çalışıyorsun ?
Programın var mı serbest mi çalışıyorsun ?
Eklem kısalmasından kaynaklanan bir durum. Antreman sonrası gerekli stretching hareketlerini yapmazsan, bu durum seneler geçtikten sonra bir bardağı bile tutamayacak hale gelirsin. Eğer bb çalışıyorsan, her antreman sonrası stretching yapmak zorundasın.
İstanbul avrupa yakasında isen Bakırköydeki titanic otele gel göstereyim sana yapman gereken stretching hareketlerini.
Edit: NFS'ye giriyorum detaylı bilgi almak istiyorsan özelden çak bana masajı. Gece cevaplarım