Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: T-Bomb ibret olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O Kadar yalvardım yakardım cqc t bomb gelsin diye getirmediniz alın hackle getirdim TBOMB ve kullanılma başarılı ^^ Team kill zamanı Sad

[Resim: bp9gl.jpg]
TBomb zaten eşyayı yapan kişinin hatası sonucu CQC haritalarına girdi. Bundan iyi miktarda para kazandıkları için de bir süre kaldırmadılar. Video çek görelim.
(08-09-2012 04:09 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]TBomb zaten eşyayı yapan kişinin hatası sonucu CQC haritalarına girdi. Bundan iyi miktarda para kazandıkları için de bir süre kaldırmadılar. Video çek görelim.

O g1 zamanıydı Nexon bari getirse CQC Ye
Arkadasımızın anlayışı kıt galiba dostum T-bomb zaten zombie icin düsünülmüş bir item hata sonucu CQCye düstü para kazandıkları icin kaldırmadılar tabi suan nexon icin gecerli degil bu.
atış anını çeken, öldürdükten sonra da resim çekmiştir. Video koy.
(08-09-2012 04:12 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]atış anını çeken, öldürdükten sonra da resim çekmiştir. Video koy.

Koyarım beyfendi O sorun değilde O Kadar insan kullandı dar alanda bi biz kullanmak nasip olmadı Tbombu dar alanda Adaletmi şimdi bu Ss.gif
Adalet olması için legal bir durumun bizlere sunulan gün içerisinde kullanamayanların o durumun ortadan kalkması sonucu gerçekleşir. İllegal bir durumun ortadan kalkması ve bunu adalet olarak görmek garip. Adaletlik bir durum yok. Şanssızlık diyelim Smile
Ya ama çoğu kişi istiyor gelmesini gidin istediginize Sorun Gelse dar alana 60 gün Tbomb alan adam 270 güne çıkarır
1 bombayla team kill yapmayı sen adil buluyorsan zaten yazık sana. Tbomb zamanı oyuna girdiğimde bombayla aramda dağlar kadar fark olmasına rağmen öldüğümü biliyorum. Boş muhabbet bunlar kaldırılması çok iyi oldu oyun açısından.
Hele sen su videoyu koy.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler