Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: T-Bomb ibret olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-09-2012 04:13 PM)T-BombcqcgelsinFanc Yazılan: [ -> ]
(08-09-2012 04:12 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]atış anını çeken, öldürdükten sonra da resim çekmiştir. Video koy.

Koyarım beyfendi O sorun değilde O Kadar insan kullandı dar alanda bi biz kullanmak nasip olmadı Tbombu dar alanda Adaletmi şimdi bu Ss.gif

Senin dedigin aynı böyle birsey *4 saatlik %100 exp eventi vardı evde yoktum simdi geldim benim icinde exp eventi yapın* Big Grin
O eskidendi şimdi 5 tane atsan Team kill yapamazsın sayenizde Damage kalmadı tbobmda Angry
Allahım sen sabır ver ya
Ölü Taklidi Yapın Gider.
yorum atmayayım trend sanar konusunu falan diyecem de, dalga geçmeden edilmiyor arkadaş. weaponbinder mıdır nedir onla koymuş Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin sol tık yapsa oyundan atacak ss almış bir de salak ya Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Adam t-bombcu beyler korkmuş taklidi yapın Big Grin
Hakaret içerikli mesajlar kaldırıldı ve uyarı puanı verildi tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılabilirsiniz

Hep böyle resmi bir mesaj atmak istemişimdir bugüne kısmetmiş Big Grin
Ya bırakn bu sacmalıkları g1 açıklama yaptı mı hata sonucu diye?yaptysa kantnı istiyorum !
evet video görelimde bizde öğrenelim Big Grin Big Grin Big Grin Wink
Şimdi doğru söyleyin khalide o boruda gelmeyen adama deli oldunuz ve içinizden bir düzine küfür ettiniz ama hiç gerek yok bi t-bomb ARTİST
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler