Arkadaşlar BlackShota girdiğimde daha karakter yaratmadan "uzun süre hareketsiz kaldığınızdan bağlantınız kesildi. Lütfen programı tekrardan çalıştırın " diye bir hata veriyor. BlackShot forumlarını araştırdım bu hatanın çözümünü bulamadım. Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Not: Oyunu silip tekrar yükledim işe yaramadı.
Cem Abi, oyunun yüklenmesi falan uzun sürüyor mu (Gram bilgim yok saçma olursa sorular k. bakma)
Oyunu 20 dakikada indirim. Yüklemesi, pacth atması falan toplam 30-35 dakikayı bulmuştur.
(08-07-2012 05:32 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Oyunu 20 dakikada indirim. Yüklemesi, pacth atması falan toplam 30-35 dakikayı bulmuştur.
yok abi o değil, oyunu açışınla hata arasındaki süre, ne bileyim belki karakter yaratman çok uzun sürdüğünde veriyordur o hatayı. Bilmiyorum ama olabilir belki

(08-07-2012 05:33 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 05:32 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Oyunu 20 dakikada indirim. Yüklemesi, pacth atması falan toplam 30-35 dakikayı bulmuştur.
yok abi o değil, oyunu açışınla hata arasındaki süre, ne bileyim belki karakter yaratman çok uzun sürdüğünde veriyordur o hatayı. Bilmiyorum ama olabilir belki 
Oyunu açıyorum 5 saniye sonra hatayı veriyor. Karakter falan oluşturdum zaten. Oyunu indirdiğim gün oynadım bi sorun yoktu ama dünden beri bu hatayı veriyor anlamadım o kadar araştırdım bi çözümünü bulamadım.
(08-07-2012 05:35 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 05:33 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 05:32 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Oyunu 20 dakikada indirim. Yüklemesi, pacth atması falan toplam 30-35 dakikayı bulmuştur.
Oyunu açıyorum 5 saniye sonra hatayı veriyor. Karakter falan oluşturdum zaten. Oyunu indirdiğim gün oynadım bi sorun yoktu ama dünden beri bu hatayı veriyor anlamadım o kadar araştırdım bi çözümünü bulamadım.
Abi eğer mümkünse, oyunu indirdiğin güne sistem geri yükleme at o gün sorun yoksa, yoksa daha önceki bi tarihe atıp tekrar indir 20 dakika gibi kısa bir sürede oluyorsa, bir de öyle dene, 1 gün sonra yine aynı hatayı verirse hiçbir fikrim yok, çalışırsa zaten problem kalkar ortadan.
Genel sorun bendede oluyodu PCden kaynaklanıyor ama nasıl cözülür bilmiyorum.
(08-07-2012 05:39 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Genel sorun bendede oluyodu PCden kaynaklanıyor ama nasıl cözülür bilmiyorum.
Oynadığım arkadaşlarda bi sorun yok bende de 2 gün önce bi sorun yoktu bianda böyle hata vermeye başladı araştırdım ama sorunun çözümünü kimse bilmiyor.
iste ben 1 sene önce falan oynadım o zaman banada oluyodu
Zaman geçircek bi oyun bulduk dedik oda problem çıkartıyor.