(08-07-2012 05:45 PM)Earthshaking Yazılan: [ -> ]Zaman geçircek bi oyun bulduk dedik oda problem çıkartıyor.
geri yüklemeyi dene istersen abi ?
Degisme hic yapma google gir *blackshot uzun süre* yaz ilk cıkana tıkla yukarda o konuya git yazar ona bas sonra cıkan forumda varmıs orda bi ara istersen
Modem resetlemeyı denedınız mı ?? Cem bey olur mu olur bende oynuyorum BlackShot sorun yok ayrıca oyunu nereye kurduysanız oradan sılın ve baska bır bolume kurun C ise D'ye cunku nekadar sılıp kaldırsanızda dosyalar kayıt edılıyor ve her turlu aynı sorun gelebılıyor. Hamachı hata alıyordum baska bır yere kurunca gectı mesela bunu denemenızı ''ŞİDDET'' ile tavsiye ediyorum

Bırde destek kısmından tıcket atarsanız belkı Warrock'ta gibi bug'ta kalma durumu mevcuttur baska hesaplara gıremezsınız aynı hatayı verır ip üzerinden veya dosyalar ıle sıkıntıda olabılır daha detaylı bılgı verırler tıcket ıle

(08-07-2012 07:28 PM)toxit Yazılan: [ -> ]Modem resetlemeyı denedınız mı ?? Cem bey olur mu olur bende oynuyorum BlackShot sorun yok ayrıca oyunu nereye kurduysanız oradan sılın ve baska bır bolume kurun C ise D'ye cunku nekadar sılıp kaldırsanızda dosyalar kayıt edılıyor ve her turlu aynı sorun gelebılıyor. Hamachı hata alıyordum baska bır yere kurunca gectı mesela bunu denemenızı ''ŞİDDET'' ile tavsiye ediyorum
Bırde destek kısmından tıcket atarsanız belkı Warrock'ta gibi bug'ta kalma durumu mevcuttur baska hesaplara gıremezsınız aynı hatayı verır ip üzerinden veya dosyalar ıle sıkıntıda olabılır daha detaylı bılgı verırler tıcket ıle 
Mantıklı

Başka yere yüklemeyi deniyeyim. Başka hesaplarla girmeyi denedim aynı sorun oldu, benim hesapla arkadaş girmeyi denedi onda bi sorun olmadı; bugla alakalı bi durum değil ama bu durumu ticket olarak belirtmek lazım.