Warrock statsda regional Topliste bakarken 81 ulkeden 3. olmamıza sevindim.
Almanyanın 5bın oyuncusu olmasına ragmen level ortalaması 29ken
Bizim 3bin oyuncumuz olmasına ragmen level ortalamamız 35.
Sıralamaya Buradan Bakabilirsiniz
Haa bu arada player statsdan overlocking playersa basın orda 3. sayfayı acın mvpteacher %5 oranında ovc si varmış

Lvl ortalamamızın yüksek olması cok normal adam oyunu bırakıyor 3 gün sonra yeni map geliyor hemen tekrar baslıyor birkac yeni silah milleti kandırmaya yetiyor kanımızda var nede olsa

zaten o 2 bin oyuncu yüzünden öyle. adamlarda o kadar çok char var ki ortalamayı düşürüyorlar. 82. bi ülkede bi char açılsın 80 lvl olsun 1. olsun

PLevel yapanın yorumu: Ben aslında ülkemi üst sıralara taşımak için yapıyorum. Her şey vatan için değil mi?
(08-07-2012 04:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]PLevel yapanın yorumu: Ben aslında ülkemi üst sıralara taşımak için yapıyorum. Her şey vatan için değil mi?
Ay akşamdan ışıktır. PLvL, PLvL, bizim kd 0dır, Dilo Dilo PLvL.
(08-07-2012 04:41 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 04:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]PLevel yapanın yorumu: Ben aslında ülkemi üst sıralara taşımak için yapıyorum. Her şey vatan için değil mi?
Yemin ederim okuduktan sonra tüylerim havaya kalktı

(08-07-2012 04:44 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 04:41 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-07-2012 04:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]PLevel yapanın yorumu: Ben aslında ülkemi üst sıralara taşımak için yapıyorum. Her şey vatan için değil mi?
Yemin ederim okuduktan sonra tüylerim havaya kalktı 
Yemin ederim imzandaki şişko kadını gorunce aglıyasım ve bagırasım geldi

Ben o kadını görünce kolona kafa atmaya başladım.

(08-07-2012 04:48 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ben o kadını görünce kolona kafa atmaya başladım. 
kolonya içip ıslak mendil yiyip intihar edeceğim.