Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrockda Ulkeler siralamasinda 3. Bizilz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-07-2012 04:49 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 04:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 04:45 PM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 04:18 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Lvl ortalamamızın yüksek olması cok normal adam oyunu bırakıyor 3 gün sonra yeni map geliyor hemen tekrar baslıyor birkac yeni silah milleti kandırmaya yetiyor kanımızda var nede olsa Smile

vayyy qhardeşim her fırsatta post k@s1y0nN hænYy Wink kıpss

NFS world nerden çıktı
EXELANTE boyle post kasmayi nerden ogrendi.
Zafer böyle yazi yazmayi nerden ögrendi .
Ben bunlari böyle birleştirmeyi nerden ögrendim Big Grin

Hepsi geçicek. Smile
(08-07-2012 04:49 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 04:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 04:45 PM)EXELANTE Yazılan: [ -> ]
(08-07-2012 04:18 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Lvl ortalamamızın yüksek olması cok normal adam oyunu bırakıyor 3 gün sonra yeni map geliyor hemen tekrar baslıyor birkac yeni silah milleti kandırmaya yetiyor kanımızda var nede olsa Smile

vayyy qhardeşim her fırsatta post k@s1y0nN hænYy Wink kıpss

NFS world nerden çıktı
EXELANTE boyle post kasmayi nerden ogrendi.
Zafer böyle yazi yazmayi nerden ögrendi .
Ben bunlari böyle birleştirmeyi nerden ögrendim Big Grin

alaycı yazı tipi mode : off. KérémDilşékér'e verdiğim rep'e bi bak da o zaman sorarsın Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(08-07-2012 04:48 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ben o kadını görünce kolona kafa atmaya başladım. Smile

ona gülmedimde Ne Var Lan Benim Tipimde !!! deki cocuga güldümBig Grin
hatırlıyınca
lan bırakın onu bunu 67. sıradaki uzbekistan a bakı top player turkiyem-1 diye biri gurbetçi warrockçu adam Big Grin
Hala international serverı bize kapalı. Angry
Aslında level ortalamasında en yüksek bizizdir de çoğu kişi 1 levelden hesap kuruyor sonradan bırakıyor bu da ülkemizin ortalamasını düşürüyor.
Kore neden 60'larda ? xlronics 1 günde 27.000 adam vurmayı nasıl başardı Big GrinBig Grin
Hack iyi bir şey ya aslında hem vatan için yani Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler