08-07-2012, 11:43 AM
(08-07-2012 01:39 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ](08-06-2012 08:03 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Vip hack yok mu dedim ben , tabiki böyle birsey var ama firmanın hack sattıgı tamamen sacmalık bunu sadece warrocku kötülemek isteyen gecmisi olmayan bazı kişiliksiz insanlar söylüyor oyunda..
Usko K2Network'ün elinde iken oyuna giriş yekisi olan oyun yöneticilerin GameMasterShop diye bir npcsi mevcut. Orada bütün itemler var. 2007-2008-2009 senelerinde hunharca satış yapıyorlardı. +9 setine 5k$ ila 10k$ arası gidip geliyordu. Unique takılar daha pahalı. 2009'dan sonra neler oldu bilmiyorum fakat 2009-2010'da hemen hemen oyunun %85'i +10 itemlerle dolanıyordu. Zaten oyunun database ve serverfiles dosyalarını da oradan ayrılan birisi yayınladı. Bu tür büyük firmalarda anlaşmazlık olduğu zaman hemen o firmanın bilgileri veya oyun içerisinde illegale bulaşarak firmayı kötüleme tarzında girişimde bulunurlar. Sonra da ayrılırlarÖrnekler çoğaltılabilir.
Zaten geçen o yüzden davalık olmadı mı oyun

Örnekler çoğaltılabilir.
sen de eğer bana teşekkür edersen ve rep puanı verirsen ben sana onun iki katını veririm çünkü çok ihtiyacım var