(08-06-2012 07:37 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 06:34 PM)hallowed Yazılan: [ -> ]bu kadar karaktersiz bi firma işte.. kaç sene oldu kasti olarak çözmüyolar. çözerse sattığı hackden para kazanamayacak !
1- Nexon warrock'u satın alalı 5 ay bile olmadı.
2- Ne hack satması sen neyin kafasını yasıyosun arkadasım
böyle sacma seyler duyupda milleti yanlıs yönlendirme bari hic gülcegim yoktu.
Bos konusma ayrıca warrock bir F2P oyunu bunu anlayın hack daima olucak.
hack satmaya birşey diyemem ama vip hack diye bi gerçek var ni1qq böyle bi adam vardı bilirsiniz adam bi odada 4 gün sonra biticek hackim dedi hakikaten 4 gün sonra banlandı çok ilginç.
Adamın nicki yaratıcı olmuş takdir ettim. Testere + kereste. Hoş.
(08-06-2012 07:47 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 07:37 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 06:34 PM)hallowed Yazılan: [ -> ]bu kadar karaktersiz bi firma işte.. kaç sene oldu kasti olarak çözmüyolar. çözerse sattığı hackden para kazanamayacak !
hack satmaya birşey diyemem ama vip hack diye bi gerçek var ni1qq böyle bi adam vardı bilirsiniz adam bi odada 4 gün sonra biticek hackim dedi hakikaten 4 gün sonra banlandı çok ilginç.
Vip hack yok mu dedim ben , tabiki böyle birsey var ama firmanın hack sattıgı tamamen sacmalık bunu sadece warrocku kötülemek isteyen gecmisi olmayan bazı kişiliksiz insanlar söylüyor oyunda..
(08-06-2012 08:03 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 07:47 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 07:37 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 06:34 PM)hallowed Yazılan: [ -> ]bu kadar karaktersiz bi firma işte.. kaç sene oldu kasti olarak çözmüyolar. çözerse sattığı hackden para kazanamayacak !
Vip hack yok mu dedim ben , tabiki böyle birsey var ama firmanın hack sattıgı tamamen sacmalık bunu sadece warrocku kötülemek isteyen gecmisi olmayan bazı kişiliksiz insanlar söylüyor oyunda..
G1 zamanındaki power level zımbırtısını malesef adminlerden biri onlara özel olan dosyaları mıncırıp yapmıştı...
(08-06-2012 08:06 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 08:03 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 07:47 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 07:37 PM)vertualx Yazılan: [ -> ] (08-06-2012 06:34 PM)hallowed Yazılan: [ -> ]bu kadar karaktersiz bi firma işte.. kaç sene oldu kasti olarak çözmüyolar. çözerse sattığı hackden para kazanamayacak !
G1 zamanındaki power level zımbırtısını malesef adminlerden biri onlara özel olan dosyaları mıncırıp yapmıştı...
Siz ne diyosunuz darkorbitte adminler hile satıyor ama direk adminlerden alamazsınız aracılar var onlar satıyor daha 2 gün önce bulunması çok zor olan 2 itemi satmaya başladı adam peki nasıl satıyor adminin biriyle anlaştı parayı kırışıyolar.bana soracak olursanız hilenin başını adminler çeker illaki payları vardır bu işten ( dedim ama her adminde hile yapıp satacak değil hani yanlış anlaşılmasın)
Ah Gfirst ah yazıyorsunuz da , Nexon'da ban yiyorlar onursuzllar listesi diye birşey var. GFirst'te bunun çeyreği olabilecek bir uygulama gördünüz mü

İsmide Kaan'mış arkadaşıyla oynarken gördüm

alainlerle

(08-06-2012 08:03 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Vip hack yok mu dedim ben , tabiki böyle birsey var ama firmanın hack sattıgı tamamen sacmalık bunu sadece warrocku kötülemek isteyen gecmisi olmayan bazı kişiliksiz insanlar söylüyor oyunda..
Usko K2Network'ün elinde iken oyuna giriş yekisi olan oyun yöneticilerin GameMasterShop diye bir npcsi mevcut. Orada bütün itemler var. 2007-2008-2009 senelerinde hunharca satış yapıyorlardı. +9 setine 5k$ ila 10k$ arası gidip geliyordu. Unique takılar daha pahalı. 2009'dan sonra neler oldu bilmiyorum fakat 2009-2010'da hemen hemen oyunun %85'i +10 itemlerle dolanıyordu. Zaten oyunun database ve serverfiles dosyalarını da oradan ayrılan birisi yayınladı. Bu tür büyük firmalarda anlaşmazlık olduğu zaman hemen o firmanın bilgileri veya oyun içerisinde illegale bulaşarak firmayı kötüleme tarzında girişimde bulunurlar. Sonra da ayrılırlar

Örnekler çoğaltılabilir.