Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günde 8 dakika çalısarak six pack (karın kası) çıkarma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Kimi ne göre saçma, kimine göre gereksiz ve boş bir konu olabilir. Fakat belki meraklıları vardır diye paylaşıyorum.
Aşağıda izleyeceğiniz videodaki egzersizleri yaparak çok kısa bir süre zarfında six pack (karın kası) çıkarabilirsiniz. Egzersizlerin bir çoğu kolay ama vücudunuz hamsa bir kaçını yapıyorken zorlanabilirsiniz. Bu egzersizleri tamamen ev ortamında, hiç bir araca ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.
Yaklaşık bir sene önce denedim ve bir buçuk ayda sonuç verdi.

NOT : Egzersize paşlamadan önce KESİNLİKLE çok iyi bir şekilde ısının, açma ve germe hareketleri yapın. Çok zorlanırsanız bir süre dinlenin.

Saçma.
Konuda da belırttıgım gibi kimine göre saçma ama kimiside bu konu ile ilgili .
Bu çok eski bir egzersiz 1senedir yapıyorum level atladım Big Grin bunun da level leri var ama tek bu hareketlere bağlı kalmamak lazım bunun dışında da bir sürü hareket var onları da yapmakta fayda var bu egzersiz tek karını çalıştırıyo tüm vücudu çalıstıran egzersizler var onlara da göz at yemene dikkat bir kaç ay da gözükmeye başlar saygılar Big Grin
Yararlı bir paylaşım teşekkürler.
Rica ederim Smile
bir an egzersiz aleti falan sandım yararlı olabilir Smile
Allahtan karın kaslarımızın ss'ni alıp foruma atalım falan demediniz bi o kalmıştı.
Ya konuyu ne kadar dagıtma meraklısısınız ? adam eger karın kası yapıp çekip foosunu koyarsa o zaman fikrini söyle .

amacım tartısma çıksın değıl ama yararlı olabilecek bi konu açıyım dedım dedıgıne bak .
en yararlı hareketleri söyliyim ben antremana girmeden önce çalıştım 1 ay hiç yoktu biraz belirginleşti 4x50 mekik ama normal bildiğiniz mekik değil yere yatmıcaksınız ve tamamen de yukarı kalkmıcaksınız küçük aşağı yukarı hareketlerle yapıcaksınız çok işe yarıyor ve kolları arkada birleştirip ayakları çok az yükseklikte çırpıcaksınız bu da 6x1 dk gibi yaptım deneyin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler