08-05-2012, 11:33 PM
Kimi ne göre saçma, kimine göre gereksiz ve boş bir konu olabilir. Fakat belki meraklıları vardır diye paylaşıyorum.
Aşağıda izleyeceğiniz videodaki egzersizleri yaparak çok kısa bir süre zarfında six pack (karın kası) çıkarabilirsiniz. Egzersizlerin bir çoğu kolay ama vücudunuz hamsa bir kaçını yapıyorken zorlanabilirsiniz. Bu egzersizleri tamamen ev ortamında, hiç bir araca ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.
Yaklaşık bir sene önce denedim ve bir buçuk ayda sonuç verdi.
NOT : Egzersize paşlamadan önce KESİNLİKLE çok iyi bir şekilde ısının, açma ve germe hareketleri yapın. Çok zorlanırsanız bir süre dinlenin.
Aşağıda izleyeceğiniz videodaki egzersizleri yaparak çok kısa bir süre zarfında six pack (karın kası) çıkarabilirsiniz. Egzersizlerin bir çoğu kolay ama vücudunuz hamsa bir kaçını yapıyorken zorlanabilirsiniz. Bu egzersizleri tamamen ev ortamında, hiç bir araca ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.
Yaklaşık bir sene önce denedim ve bir buçuk ayda sonuç verdi.
NOT : Egzersize paşlamadan önce KESİNLİKLE çok iyi bir şekilde ısının, açma ve germe hareketleri yapın. Çok zorlanırsanız bir süre dinlenin.
bunun da level leri var ama tek bu hareketlere bağlı kalmamak lazım bunun dışında da bir sürü hareket var onları da yapmakta fayda var bu egzersiz tek karını çalıştırıyo tüm vücudu çalıstıran egzersizler var onlara da göz at yemene dikkat bir kaç ay da gözükmeye başlar saygılar