Şöyle geniş, kapsamlı bir konu olsun, herkes ss alıp bilgisayarındaki oyunları paylaşsın ve şu anda en çok hangi oyunu oynadığını söylesin
Benimki,
Tabii ki şu anda War Rock 1. sırada, oyunla 1 haftadır sadece adminlik anlamında ilgileniyorum boş zamanlarımda bf3 cqc modunda zaman geçiriyorum

Gta 4'mü o

Seninki gibi bir bilgisayarım olsa keşke neyse zaten son senem Türkiye'ye dönünce en iyisinden alıcam bir tane.
Bende toplayacağım bi bilgisayar
Mount and blade with fire and sword, Skyrim, Battlefield play4free, age of mythology

SS almıcam ama bunlar var : Mw3 , warrock , pes 2012 , Gta 4 , Warcraft 3 FT , NFS Hot Pursuit , Minecraft , Nfs world
Çoğu oyunu bitirdiğim için pek çoğunu artık oynamıyorum.
Canım sıkıldıkça GRID,Pes 2013 Demo, MW3 ve son zamanlarda Minecraft çok oynuyorum. BF3 her ne kadar orjinal almış olsam da siyah ekran hatasından dolayı oynayamamaktayım.
![[Resim: 2Upbh.png]](http://i.imgur.com/2Upbh.png)
Max Payne 3 ve Spec Ops. The Line oynamak istediklerim arasında yer alıyor. İnternetten indirmek çok zor olduğu için genelde oynadığım oyunlarda online özellik aradığım için orjinal almam gerekiyor max payne ve spec ops çok pahalı olduğu için alamadım daha. Max payne'i orjinal mi aldın Eray yoksa korsan mı

1.Warrock 2.rappelz 3.pes2012 4. Cod4 online
Warrock, knight online, dead island, minecraft, fifa 12, The Elder Scrolls V Skyrim , CS source ,CS 1.6, half life 2 , need for speed world