Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarınızdaki Oyunlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-05-2012 12:38 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]semih brazzers pass hayranım pc ne Big Grin

[Resim: bh4jr.png]

formattan sonra bu kadar oluyor Big Grin

Yakalandım ben gidiyorum .
[Resim: bh6du.gif]
Ben int cafede çalıştığım için orda bi prototype arada sırada giriyorum bide kendi pc deki oyunlar..

[Resim: bh7n3.png]
(08-05-2012 12:21 AM)EmpeRoR* Yazılan: [ -> ][Resim: qwbDT.jpg]

Şuan bunlar var warrock ile pes12 oynuyorum genelde mw2 de mevcut Tongue

güzelmiş duvar kagıdın Big Grin
olum yeni format attırdım bi wryi yükledim yine kasıyo yine 2 oyun atsam oyuna giriş yapamam heralde Big Grin yani o kadar oyun meraklısıda değilim Smile
Bende WOLFTEAM bile var heheheheheyt beeee...
[Resim: FdaRt.jpg]
BF3-Minecraft. O kadar.

(08-04-2012 11:42 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Tabii ki şu anda War Rock 1. sırada, oyunla 1 haftadır sadece adminlik anlamında ilgileniyorum boş zamanlarımda bf3 cqc modunda zaman geçiriyorum Wink

Vaay sen bf3 oynar mıydın abi ya Big Grin WRdeki charı kimseye satamadığım için premium key alamadım daha. Kharg Island falan oynuyosan oynarık beraber Big Grin
[Resim: xPMbL.png]
[Resim: bX2qB.png]
Birkaç oyun da steam de ve origin de var.
[/quote]

Vaay sen bf3 oynar mıydın abi ya Big Grin WRdeki charı kimseye satamadığım için premium key alamadım daha. Kharg Island falan oynuyosan oynarık beraber Big Grin
[/quote]

Bende de premium yok 30 lira cqc paketi, onu al ziba tower var çok zevkli oynarız gelirsen. Büyük mapler sıkıyordu beni bu paket tam bana göre çok sevdim Smile
Warrock,(gerçi oynamak için zevk kalmadı) Nfs Run, MW3, cs.16 Assasins Creed Brotherhood, yüklemeyi düşündüğüm oyunlar yok deil
Sadece warrock hacı i:Ş)

[/quote]

Bende de premium yok 30 lira cqc paketi, onu al ziba tower var çok zevkli oynarız gelirsen. Büyük mapler sıkıyordu beni bu paket tam bana göre çok sevdim Smile
[/quote]

yok abi ben alırsam cqc almam. ya premium ya hiç Big Grin 100TL Nakit var ama 150 TL lik wr charı varken de onu yatırmak istemiyorum şimdi. Big Grin
Edit : Abi senin quote epic fail olmuş yorumlar çok fantastik görünüyo Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler