(08-04-2012 09:06 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ] (08-04-2012 08:56 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]beynimi okumuşsun beynimi.
Alın benden size taktik.
Oyunda takım arkadaşlarınızın hangi yönlere dağıldıgını iyi takip edin ve hangi oyuncu nerde isim olarak bilin.(örnek olarak xcamp3rush merdivende eğer o ölürse yada birini vurursa orada biri var dikkatli olmalıyım.)Kendinizi kabak gibi göstermeyin,düşmanı görür görmez ateşe başlamayın en uygun pozisyona gelmesini bekleyin unutmayın birini vurdugunuzda diğerleride onun peşine gelicektir bu yüzden tenha veya düşmanın takım arkadaşlarına uzak bölgelerde avlanmaya çalışın.
Düşman takımın oyuna nasıl dağıldığına iyi bakın ona göre kendinize taktik kurun.(önce şuraya pusayım camp3r gelir onu vurur diğerlerinin peşine düşerim.)
T tuşunu iyi kullanın.
Zaten karşı rakibin kurşunu bizim takımdan birine geldiği zaman direk haritada kırmızı nokta beliriyor ve ona göre hareket edebiliriz.
Yararlı bilgi fakat koymadım bunu 
ha birde kurşunların gidiş yönüne göre adamın yerini tespit edip bomba sallarsanız yada o yöne doğru her an ateş edebilecek şekilde çıkarsanız adamı vurma şansınız %90. tabi sonra wh deyip odadan atacaklar o ayrı mevzu

(08-04-2012 09:48 PM)159456s Yazılan: [ -> ]Emeğine sağlık. Güzel paylaşım . Mouse hassasiyetini %50 de oynuyorum ama siz hangisini kullanıyosunuz ona göre değiştirebilirim . hangisi daha rahatsa ama Can abi %100 olmuyo ya ? bi dokunuyosun adam kayboluyor 
Kanka mouse göre değişir o hangisinde rahat ediyorsan ona göre ayarla
Çoğuna katılıyorum.Famas güzel silahtır fakat m4a1 i her zaman ona tercih ederim.
Warrockta kaç tane oyun oynamışımdır, tek oyunumda arka planda müzik yoktu.
Yazılanlar en kötü 1 senelik bir oyuncunun elinden çıkmıştır( Alican sana da ait olabilir bilmiyorum) ve tecrübe, bazen en iyi silahtır, yazarımızında dediği üzere kullanmasını bilene

(08-05-2012 04:20 AM)naviox1 Yazılan: [ -> ] (08-04-2012 07:26 PM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Mümkün olduğunca oyunu 1024x768 boyutunda oynamaya çalışın. Uzaktaki cisimleri ve oyuncuları daha iyi görebilir, gözlerinizi de yormamış olursunuz.
bu düşüncene katılmıyor 22" monitörüm var ve bu ayarda oynamam gereksiz olurdu bence monitöre göre değişir bu
Ben 1600x900 oynuyordum hatırladığım kadarıyla. Çok daha iyi.
Abi bu yazdıklarını nexon Gizlilik policesine sokmalı vallaha helal

(08-05-2012 04:22 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (08-05-2012 04:20 AM)naviox1 Yazılan: [ -> ] (08-04-2012 07:26 PM)Mustafa AKDOĞAN Yazılan: [ -> ]Mümkün olduğunca oyunu 1024x768 boyutunda oynamaya çalışın. Uzaktaki cisimleri ve oyuncuları daha iyi görebilir, gözlerinizi de yormamış olursunuz.
bu düşüncene katılmıyor 22" monitörüm var ve bu ayarda oynamam gereksiz olurdu bence monitöre göre değişir bu
Ben 1600x900 oynuyordum hatırladığım kadarıyla. Çok daha iyi.
Tabikiside istisnalar mevcut. 22" monitörde gidip 1024x768 oynarsan zaten komik kaçar

Onu ben 19"- kullanıcılar için kastetmiştim. 20"+ ise kendi en son düzeydeki ekran ayarını ayarlarsa daha iyi sonuç alır.
(08-05-2012 01:09 AM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Warrockta kaç tane oyun oynamışımdır, tek oyunumda arka planda müzik yoktu.
Yazılanlar en kötü 1 senelik bir oyuncunun elinden çıkmıştır( Alican sana da ait olabilir bilmiyorum) ve tecrübe, bazen en iyi silahtır, yazarımızında dediği üzere kullanmasını bilene 
Sence 1 senedir mi oynuyorum? hıh* :'(