08-04-2012, 08:01 PM
08-04-2012, 08:04 PM
(08-04-2012 08:01 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Famasla k2 karşılaştırılamaz bence faması kullanmakta marifet ister
Famas ile adam öldüren çok gördüm de, k2 ile adam öldüren o kadar çok görmedim

08-04-2012, 08:08 PM
(08-04-2012 08:04 PM)ErayG Yazılan: [ -> ](08-04-2012 08:01 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Famasla k2 karşılaştırılamaz bence faması kullanmakta marifet ister
Orası öylede faması bu kadar kötülemenin anlamı ne onu anlamış değilim

08-04-2012, 08:17 PM
T BOMB YOK ALİCAN? 

08-04-2012, 08:18 PM
Katılyorum .
08-04-2012, 08:22 PM
(08-04-2012 08:08 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Çok iyi olmamasına rağmen, mermiler hızlı çıktığı için oynamayı bilmeyen biri bile çok rahat adam öldürüyor. Zaten çoğu kişinin namlu hep yere bakıyor. Halbu olunca Famas ile taramaya başladığı zaman ister istemez namlu yükseliyor ve adama isabet etme oranı çok yüksek oluyor. Counter strike veya diğer oyunlara baktığın zaman Famas kullanan yoktur.(08-04-2012 08:04 PM)ErayG Yazılan: [ -> ](08-04-2012 08:01 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Famasla k2 karşılaştırılamaz bence faması kullanmakta marifet ister
Orası öylede faması bu kadar kötülemenin anlamı ne onu anlamış değilim
(08-04-2012 08:17 PM)KKsWarRior Yazılan: [ -> ]T BOMB YOK ALİCAN?
TBomb artık bizim için bir hiç

08-04-2012, 08:26 PM
Oyunda çok iyi oyuncu diye bir kavram yoktur. Bu çok iyi oyuncuyu "STANDART" eşyalarla oynayabilenler arasından seçilmelidir. Famas+XM8 alıp ortalığı savaş alanına çevirdiğiniz zaman çok iyi oynuyorsunuz diye bir durum söz konusu değildir.
Bu çok doğru. Adamda olabilecek en iyi silahlar itemler var bende hiçbir şey yok gel vs diyor.
Bu çok doğru. Adamda olabilecek en iyi silahlar itemler var bende hiçbir şey yok gel vs diyor.
08-04-2012, 08:27 PM
Altta yazanlara hiçbir şekilde, durumda katılmıyorum.
Famas+XM8 kullanan kişiler genelde Assault bilmeyen fakat rush yapmak için aldıkları ideal kombinasyon çeşididir.
->Böyle bir düşünceye karşıyım, famas-xm8 kombinasyonunu bir çok oyuncu kullanıyor, içinde ben de varım. Bu kombinasyon dar alan için oyuncuya %90 başarı sağlar.
Famas hiç bir zaman iyi silah değildir ve Assault'un standart silahı olan K2 kullanabilen için katbekat daha iyidir.
->K2 standart silahlar arasında iyi bir yerde ancak ; famas gerek hızı gerek sağladığı damage oranı ile kesinlikle daha iyidir.
Hiç bir zaman 2 Staminia bastım, senden daha önce varış noktasına gelmeliyim diye bir durum yoktur. Aksine Staminia itemi sadece 2 adım daha fazla atabilmek için vardır.
-> Stamina oyuncuya %50 'lik bir sp artımı sağlar, kullanmayı bilen 2 adımdan çok daha fazla önde olur.
G36 ile FAMAS aynı özellikleri taşır. Ekstra olarak G36 ile dürbün kazanmış olursunuz.
-> G36 ile FAMAS'ın özellikleri aynı değildir, Siteden sahip oldukları özelliklere bakabilirsiniz. Detaylar kısmından.
Mouse hassasiyetinizi %50'nin üzerinde tutmayın. Aksine %20-30 arası gidip gelin. Şahsen ben %25'de oynuyorum ve bazı durumlarda %30'a çıkartıyorum.
-> Tamamen oyuncunun oynayış tarzıyla alakalıdır, benim gibi agresif bir oyun tarzınız varsa %50 bile az gelir ki ben %100'de oynuyor + mausumun seçeneği de en yüksekte.
Oyunun ayarlarını full+full yaparak kesin çok iyi skor yaparım mantığına girmeyin. Aksine full+full yaparak bir çok imkandan mahrum olursunuz.
-> Çok saçma bir düşünce oyunu düşük ayarlarda oynarsanız, gölge izleme v.b bir çok özellikten mahrum kalırsınız. Sistemle alakası yok. Ses kasamazsanız ölürsünüz.
SSG silahı çöp silahtır ve değerlerine göre PSG'den iyi olmasına rağmen iyi bir silah değildir.
-> SSG silahı chapter 1'den beri popüler bir silahtır, her ne kadar kullanan kalmamış olsa da zamanında aw50f'nin lafı bile edilmez iken ssg proları vardı. İşte o zaman kıyaslanırdı çöp silah olup olmadığı
Onun dışında uzun, güzel bir yazı olmuş. Çoğunlukla katılıyorum ama üsttekiler gerçekten kişisel olarak yok artık dediklerim
Famas+XM8 kullanan kişiler genelde Assault bilmeyen fakat rush yapmak için aldıkları ideal kombinasyon çeşididir.
->Böyle bir düşünceye karşıyım, famas-xm8 kombinasyonunu bir çok oyuncu kullanıyor, içinde ben de varım. Bu kombinasyon dar alan için oyuncuya %90 başarı sağlar.
Famas hiç bir zaman iyi silah değildir ve Assault'un standart silahı olan K2 kullanabilen için katbekat daha iyidir.
->K2 standart silahlar arasında iyi bir yerde ancak ; famas gerek hızı gerek sağladığı damage oranı ile kesinlikle daha iyidir.
Hiç bir zaman 2 Staminia bastım, senden daha önce varış noktasına gelmeliyim diye bir durum yoktur. Aksine Staminia itemi sadece 2 adım daha fazla atabilmek için vardır.
-> Stamina oyuncuya %50 'lik bir sp artımı sağlar, kullanmayı bilen 2 adımdan çok daha fazla önde olur.
G36 ile FAMAS aynı özellikleri taşır. Ekstra olarak G36 ile dürbün kazanmış olursunuz.
-> G36 ile FAMAS'ın özellikleri aynı değildir, Siteden sahip oldukları özelliklere bakabilirsiniz. Detaylar kısmından.
Mouse hassasiyetinizi %50'nin üzerinde tutmayın. Aksine %20-30 arası gidip gelin. Şahsen ben %25'de oynuyorum ve bazı durumlarda %30'a çıkartıyorum.
-> Tamamen oyuncunun oynayış tarzıyla alakalıdır, benim gibi agresif bir oyun tarzınız varsa %50 bile az gelir ki ben %100'de oynuyor + mausumun seçeneği de en yüksekte.
Oyunun ayarlarını full+full yaparak kesin çok iyi skor yaparım mantığına girmeyin. Aksine full+full yaparak bir çok imkandan mahrum olursunuz.
-> Çok saçma bir düşünce oyunu düşük ayarlarda oynarsanız, gölge izleme v.b bir çok özellikten mahrum kalırsınız. Sistemle alakası yok. Ses kasamazsanız ölürsünüz.
SSG silahı çöp silahtır ve değerlerine göre PSG'den iyi olmasına rağmen iyi bir silah değildir.
-> SSG silahı chapter 1'den beri popüler bir silahtır, her ne kadar kullanan kalmamış olsa da zamanında aw50f'nin lafı bile edilmez iken ssg proları vardı. İşte o zaman kıyaslanırdı çöp silah olup olmadığı
Onun dışında uzun, güzel bir yazı olmuş. Çoğunlukla katılıyorum ama üsttekiler gerçekten kişisel olarak yok artık dediklerim

08-04-2012, 08:36 PM
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Altta yazanlara hiçbir şekilde, durumda katılmıyorum.İstisnalar mevcut ve yukarıda zaten genelde kelimesini kullandım

(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Famas hiç bir zaman iyi silah değildir ve Assault'un standart silahı olan K2 kullanabilen için katbekat daha iyidir.K2 ile direk boyun ve kafa kısmına çalıştığın zaman her şekilde K2'li kazanıyor.
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Hiç bir zaman 2 Staminia bastım, senden daha önce varış noktasına gelmeliyim diye bir durum yoktur. Aksine Staminia itemi sadece 2 adım daha fazla atabilmek için vardır.Bununla ilgili deneyleri Chapter 2'de yapmıştım. Değişiklik olabilir, bilemem.
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]G36 ile FAMAS aynı özellikleri taşır. Ekstra olarak G36 ile dürbün kazanmış olursunuz.
Sitede farklı olabilir fakat oynanabilirlik olarak ikisini denediğin zaman aynı sonuçlar elde ediyorsun. Deneyip görebilirsin.
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Mouse hassasiyetinizi %50'nin üzerinde tutmayın. Aksine %20-30 arası gidip gelin. Şahsen ben %25'de oynuyorum ve bazı durumlarda %30'a çıkartıyorum.Öneri olmakla beraber şahsi fikrimide koydum oraya. Fakat tabikiside herkesin bileği ve refleks tepkisi farklı olabilir. İdeal durumu yazdım oraya. Sen %100'a alışmış olabülün fakat verdiğim öneriyi de denemekte fayda var. Gerçi %100'den %30'a indiğin zaman hiç oynayamazsın fakat alıştığın zaman güzel sonuçlar elde edebilirsin.
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Oyunun ayarlarını full+full yaparak kesin çok iyi skor yaparım mantığına girmeyin. Aksine full+full yaparak bir çok imkandan mahrum olursunuz.Bazı özellikleri düşürdüğün taktirde gölge izlemek daha net oluyor. Bunun ayarlarını özelden sana atabilirim.
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]SSG silahı çöp silahtır ve değerlerine göre PSG'den iyi olmasına rağmen iyi bir silah değildir.Çok kişi gördüm SSG'de çok iyiym diye fakat 1v1 karşılaşmalarında hep tökezlediler.
(08-04-2012 08:27 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Onun dışında uzun, güzel bir yazı olmuş. Çoğunlukla katılıyorum ama üsttekiler gerçekten kişisel olarak yok artık dediklerimsağol cnms beğen geç

08-04-2012, 08:56 PM
beynimi okumuşsun beynimi.
Alın benden size taktik.
Oyunda takım arkadaşlarınızın hangi yönlere dağıldıgını iyi takip edin ve hangi oyuncu nerde isim olarak bilin.(örnek olarak xcamp3rush merdivende eğer o ölürse yada birini vurursa orada biri var dikkatli olmalıyım.)Kendinizi kabak gibi göstermeyin,düşmanı görür görmez ateşe başlamayın en uygun pozisyona gelmesini bekleyin unutmayın birini vurdugunuzda diğerleride onun peşine gelicektir bu yüzden tenha veya düşmanın takım arkadaşlarına uzak bölgelerde avlanmaya çalışın.
Düşman takımın oyuna nasıl dağıldığına iyi bakın ona göre kendinize taktik kurun.(önce şuraya pusayım camp3r gelir onu vurur diğerlerinin peşine düşerim.)
T tuşunu iyi kullanın.
Alın benden size taktik.
Oyunda takım arkadaşlarınızın hangi yönlere dağıldıgını iyi takip edin ve hangi oyuncu nerde isim olarak bilin.(örnek olarak xcamp3rush merdivende eğer o ölürse yada birini vurursa orada biri var dikkatli olmalıyım.)Kendinizi kabak gibi göstermeyin,düşmanı görür görmez ateşe başlamayın en uygun pozisyona gelmesini bekleyin unutmayın birini vurdugunuzda diğerleride onun peşine gelicektir bu yüzden tenha veya düşmanın takım arkadaşlarına uzak bölgelerde avlanmaya çalışın.
Düşman takımın oyuna nasıl dağıldığına iyi bakın ona göre kendinize taktik kurun.(önce şuraya pusayım camp3r gelir onu vurur diğerlerinin peşine düşerim.)
T tuşunu iyi kullanın.