Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft WTR grubu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ben katılmak isterim Smile
Beyler biri bana tunngle ın nasıl çalıştığını anlatabilir mi tunngle'ı halledene kadar hamachi isim minecraft warrocktr şifre wtrwtr
Ben eğer 5 kişiden daha fazla kişiyi alabilecek bir server açabilirseniz gelirim yok yapamazsanız gelemem çünkü ilk herhangi bir ağa girsem bile ben çok sık oynayamıyorum
(08-03-2012 07:59 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Beyler biri bana tunngle ın nasıl çalıştığını anlatabilir mi tunngle'ı halledene kadar hamachi isim minecraft warrocktr şifre wtrwtr

[20:04:45] >> lan oynucaksan dur ha oynamıcaksan yer kaplama hamachide 5 kişi sınır var zaten *** Big Grin

Sağol berkay... Sad ben pot yapmayı veriyom minecraftta ama ona göre.
(08-03-2012 08:09 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Ben eğer 5 kişiden daha fazla kişiyi alabilecek bir server açabilirseniz gelirim yok yapamazsanız gelemem çünkü ilk herhangi bir ağa girsem bile ben çok sık oynayamıyorum

tamam oluyor kardeşim tunngle adı minecraft warrocktr şifre wtrwtr gelin beyler
(08-03-2012 08:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(08-03-2012 07:59 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Beyler biri bana tunngle ın nasıl çalıştığını anlatabilir mi tunngle'ı halledene kadar hamachi isim minecraft warrocktr şifre wtrwtr

[20:04:45] >> lan oynucaksan dur ha oynamıcaksan yer kaplama hamachide 5 kişi sınır var zaten *** Big Grin

üzülme la bak sonuna gülücük koymuşum Big Grin
(08-03-2012 08:16 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(08-03-2012 08:09 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]Ben eğer 5 kişiden daha fazla kişiyi alabilecek bir server açabilirseniz gelirim yok yapamazsanız gelemem çünkü ilk herhangi bir ağa girsem bile ben çok sık oynayamıyorum

tamam oluyor kardeşim tunngle adı minecraft warrocktr şifre wtrwtr gelin beyler
(08-03-2012 08:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

üzülme la bak sonuna gülücük koymuşum Big Grin

Forumdaki hesabımı seviyorum. Hamachi gel.

Edit : hani la nerde ağ Big Grin
(08-03-2012 07:45 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Böyle herkes kendi halinde evler, apartmanlar falan yapsın isterim ben Smile Yalnız biri bana özelden ayrıntılı bir şekilde neyi nasıl yapacağımı ve indireceğimi gösterebilir mi ? Yani ben bir ara kurmuştum, sonra silindi marien ve khali haritalarını yapıyordum, marieni bitirmiştim de khali falan neyse Big Grin Ben varım, oynarım çok zaman ayıramam ama oynamak isterim Smile Dediğim gibi yardım sever bir arkadaş ayrıntılı olarak anlatırsa sevinirim.

ayrıntılı anlatım istiyorsan telefonunu yanına al .d
(08-03-2012 08:37 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-03-2012 07:45 PM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]Böyle herkes kendi halinde evler, apartmanlar falan yapsın isterim ben Smile Yalnız biri bana özelden ayrıntılı bir şekilde neyi nasıl yapacağımı ve indireceğimi gösterebilir mi ? Yani ben bir ara kurmuştum, sonra silindi marien ve khali haritalarını yapıyordum, marieni bitirmiştim de khali falan neyse Big Grin Ben varım, oynarım çok zaman ayıramam ama oynamak isterim Smile Dediğim gibi yardım sever bir arkadaş ayrıntılı olarak anlatırsa sevinirim.

ayrıntılı anlatım istiyorsan telefonunu yanına al .d

minecraft oynayarak öğrenilir, okuyarak değil. Felsefe yaptım. Tebrikler. beyfendi
Ben bıraktım hacı Zafer hiç içlere girme aga neyse artık minecraft oynamıyorum kimseyle sorunum olmadı sıkıntıdan bıraktım kimse ö.m. atmasın minecraft ile ilgili.
Server kapandı Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler