Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Minecraft WTR grubu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
[Resim: RtcNy.jpg]

Merhaba beyler, bugünlerde açılan konulara göre forumunda minecraft oynanma oranı baya bi' arttı. Bende düşündüm ki herkes böyle 2'li gruplar halinde oynuyor hep beraber oynayalım o yüzden böyle bir grup oluşturalım dedim eğer katılım olursa gerçekten çok iyi şeyler ortaya çıkar ve tatildeki boş anlarımızı daha eğlenceli bir hale getirebiliriz. Benim aklımda survival, adventure map (skyblock, hunger games vb...) ve creation bölümleri var işte oy çoğunluğuna göre aramızda bunlardan birini seçip oynayabiliriz veya işte biri başka bir adventure map öneririz herkes bakar beğenirse oynarız falan gruba katılmak isteyen alta yorum atsın şu an grupta 2 kişi var Berat ve ben Berat'ın daha haberi yok ama ben varsam o da var =). Neyse katılmak isteyen yazsın birde biliyorsunuz hamachide bir ağda en fazla 5 kişi oluyor o yüzden ilk grup için daha deneyimli daha bilgili elemanlar seçicem eğer 4-5 kişi daha fazladan isteyen olursa 2. ağ açmayı düşünüyorum inşallah istek olur bu düşünce benim çok hoşuma gitti beyler yumulun =)

tunngle adı minecraft warrocktr şifre wtrwtr gelin beyler
http://www.thewhitetree.org/forum/viewto...17&t=11835

Tunngle kullansak yeni ağ açmaya da gerek kalmaz

Grupta survival daha iyi olur bence 1.3 yaması gelince daha zevkli oldu oyun
(08-03-2012 07:15 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]http://www.thewhitetree.org/forum/viewto...17&t=11835

Tunngle kullansak yeni ağ açmaya da gerek kalmaz

Grupta survival daha iyi olur bence 1.3 yaması gelince daha zevkli oldu oyun

bir deneyeyim bir sıkıntı çıkartmazsa bunu kullanırız
Bu arada katılacak mısın
E evet Big Grin
Her dakika harita değiştirelim diye triplere girerseniz ben yokum
(08-03-2012 07:30 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Her dakika harita değiştirelim diye triplere girerseniz ben yokum

haha benimde en gıcık olduğum şey öyle bir şeye izin vermeyiz Smile
Bayadır oynamıyordum. Cümbür cemaat oynarsak denerim en azından Big Grin
Böyle herkes kendi halinde evler, apartmanlar falan yapsın isterim ben Smile Yalnız biri bana özelden ayrıntılı bir şekilde neyi nasıl yapacağımı ve indireceğimi gösterebilir mi ? Yani ben bir ara kurmuştum, sonra silindi marien ve khali haritalarını yapıyordum, marieni bitirmiştim de khali falan neyse Big Grin Ben varım, oynarım çok zaman ayıramam ama oynamak isterim Smile Dediğim gibi yardım sever bir arkadaş ayrıntılı olarak anlatırsa sevinirim.
Biz 10lu grup halinde oynuyoruz ilginizi çekerse Smile VPS kral server var victory.gif
(08-03-2012 07:51 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Biz 10lu grup halinde oynuyoruz ilginizi çekerse Smile VPS kral server var victory.gif

Biliyorum ben o server'ı Zafer Big Grin küfür edip çıktım sen gel bize transfer ol daha iyi olur beyfendi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler