08-03-2012, 07:09 PM
![[Resim: RtcNy.jpg]](http://i.imgur.com/RtcNy.jpg)
Merhaba beyler, bugünlerde açılan konulara göre forumunda minecraft oynanma oranı baya bi' arttı. Bende düşündüm ki herkes böyle 2'li gruplar halinde oynuyor hep beraber oynayalım o yüzden böyle bir grup oluşturalım dedim eğer katılım olursa gerçekten çok iyi şeyler ortaya çıkar ve tatildeki boş anlarımızı daha eğlenceli bir hale getirebiliriz. Benim aklımda survival, adventure map (skyblock, hunger games vb...) ve creation bölümleri var işte oy çoğunluğuna göre aramızda bunlardan birini seçip oynayabiliriz veya işte biri başka bir adventure map öneririz herkes bakar beğenirse oynarız falan gruba katılmak isteyen alta yorum atsın şu an grupta 2 kişi var Berat ve ben Berat'ın daha haberi yok ama ben varsam o da var =). Neyse katılmak isteyen yazsın birde biliyorsunuz hamachide bir ağda en fazla 5 kişi oluyor o yüzden ilk grup için daha deneyimli daha bilgili elemanlar seçicem eğer 4-5 kişi daha fazladan isteyen olursa 2. ağ açmayı düşünüyorum inşallah istek olur bu düşünce benim çok hoşuma gitti beyler yumulun =)
tunngle adı minecraft warrocktr şifre wtrwtr gelin beyler