SS te göreceğiniz gibi pinler kırmızıdan inmiyor türkleri bile sarıdan aşağı göremiyorum loby de kendi pindimi en az 130 görebildim şimdiye kadar genelde 180 lerde geziyor oyunlarda adam vurdgum zaman kesinlikle bende ölüyorum oyle bır yavaslık var yani ama bu durum bendenmi yoksa nexon danmı kaynaklanıyor anlamış değilim 130 pingim varken ınt hızım 5 mb dolayındaydı dahamı hızlandırmam gerekıyor duzelmesi için bilgisi olan veya nasıl duzeltebılecegımı soyleyebılcek olan varsa sevınırım
Bıkkınlık geldi
![[Resim: adszen.png]](http://img855.imageshack.us/img855/8921/adszen.png)
Böyle oldumu %90 sende sorun var demektir. Biri internetine bağlanıyor olabilir mi? Yada herhangi birşey indiriyor olabilir misin?
Yha O Zaman Bişey İndiriyosundur.Yada Sorun Sendedir. İnternetin Yavaştır.
(08-02-2012 05:06 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Böyle oldumu %90 sende sorun var demektir. Biri internetine bağlanıyor olabilir mi? Yada herhangi birşey indiriyor olabilir misin?
sizde şuan böyle değilmi yani ? birşey indirmiyorum bilgisayarı modemi açıyorum dırek oyuna gırıyorum arada media playerdan muzık acıyorum o kadar hersey kapalı
(08-02-2012 05:18 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Sorun sende gibi.
o zaman sizde herkezın yesıl 40 50 cıvarında gezıyor ?
Evet bende herkez 40 50 falan ama bazen sarı pingli çıkıyor.
(08-02-2012 05:39 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Evet bende herkez 40 50 falan ama bazen sarı pingli çıkıyor.
anladım dostum teşekkürler Peki sorunumu çözebilcek bir arkadaş var mı nedendir diye tahminde bulunablecek ?
Pc yi dun formatladım hızımda 8 mb başka baglanan bırı yok sadece ben
(08-02-2012 05:42 PM)(Can) Yazılan: [ -> ] (08-02-2012 05:39 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Evet bende herkez 40 50 falan ama bazen sarı pingli çıkıyor.
anladım dostum teşekkürler Peki sorunumu çözebilcek bir arkadaş var mı nedendir diye tahminde bulunablecek ?
Pc yi dun formatladım hızımda 8 mb başka baglanan bırı yok sadece ben
Ö.m mesaj kotan dolmuş mesaj atamıyorum.Yardımcı olmaya çalışıcamda