Bende'de aynı boyle kardesım bende upload hızıma baktım dusmus sen kontrol ettın mı ?? Benım 40 ıle 80 kb/s arasında degısmelı ama normalde 900 lerde olması lazım ve TTneT sınyal guclendırmesı yapması lazım buyuk ıhtımal.
Sorun sende dostum bende herkes normal.
(08-02-2012 05:50 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ] (08-02-2012 05:42 PM)(Can) Yazılan: [ -> ] (08-02-2012 05:39 PM)l3erkin35 Yazılan: [ -> ]Evet bende herkez 40 50 falan ama bazen sarı pingli çıkıyor.
anladım dostum teşekkürler Peki sorunumu çözebilcek bir arkadaş var mı nedendir diye tahminde bulunablecek ?
Pc yi dun formatladım hızımda 8 mb başka baglanan bırı yok sadece ben
Ö.m mesaj kotan dolmuş mesaj atamıyorum.Yardımcı olmaya çalışıcamda 
sildim dostum bekliyorum
turkey vs greece demı oynuyosunuz sız bundan fark edıyor olabılırmı ben europe 2 de oynuyorum
(08-02-2012 07:48 PM)(Can) Yazılan: [ -> ]turkey vs greece demı oynuyosunuz sız bundan fark edıyor olabılırmı ben europe 2 de oynuyorum
Turkıye server'ı dısında oynarsan tabıkı'de kırmızı olur

ama Turkıye ıcerısınde hala pıngler kırmızı oluyorsa dedıgım gıbı upload hızından buyuk ıhtımal kaynaklanıyor olabılır bunun ıcın aramalısın ınternetı nereden alıyorsan sınyal kuvvetlendırılmesı yapılması lazım onlar daha detaylı yardımcı olur.
(08-02-2012 07:48 PM)(Can) Yazılan: [ -> ]turkey vs greece demı oynuyosunuz sız bundan fark edıyor olabılırmı ben europe 2 de oynuyorum
Aynen öle dostum turkey vs greece'ye gir sorun kalmaz.

az once ordaydım yıne aynı sorun vardı bırtek benım pıngım kırmızıymış sordum oyle dedıler gecıkme yıne devam edıyordu . ttneti aradım bı sorun goremedıler hız testi yaptırdılar 6 mb hıc çıkıyor download dada bır sorun yok 800 700 cıvarı bır ındırme oluyor ama gel gelelim oyuna girince 180 den asagı ınmıyor pıngım acaba oyunun bır ayarı olabılırmı baglantı kullanma sınırı gıbı ?
Turkey'de oyna .. Diğer serverlar acaip saçma . Europe'de arsa alan oynamayı deneyen varmı 32 lik odada ?