Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teen Wolf [Genç Kurtadam]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Teen wolf bir dizidir ve şuan 2.sezonu bitmek üzeredir.
konusu: fantastik macera aşk, dizi tutkunlarına tavsiye ederim.
[[bu diziden sadece bir bölümdür]]

Şu ergen dizisi olan saçma şey mi ?
Ergen dizisimi buna sen ergen dizisi diyorsan tv camdan aşşağı atabilirsin..Smile
(08-02-2012 08:50 AM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ergen dizisimi buna sen ergen dizisi diyorsan tv camdan aşşağı atabilirsin..Smile

Wikipedia bile "gençlik dizisi" diye kaydetmiş. O da kibar yolu ergen dizisi demenin.
ben İzliyorum
(08-02-2012 09:33 AM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ya azımı açtırma şimdi benim Amerikada 15--16 yaşındaki her 3 çocuktan biri milli oluyor neyin ergeninden bahsediyorsun sen Smile Ayrıca diziyi ilk önce seyredersin sonra yorum yaparsın reyting rekorları kırıyor dizi orda..

Amerikada reyting rekorları kıran diziden hayır gelir mi Allah aşkına ? kendin söylüyorsun. 15-16 yaşında milli olmak marifet mi ? Her 3ünden biri evlenmeden "sevişen" bir toplumda reyting rekorları kıran bir dizi saygıdeğer midir sence ?
ağır ergen dizisi hem de.
(08-02-2012 09:37 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]ağır ergen dizisi hem de.

Anlamıyorum, bu savunma hırsı nedir, yarası olan gocunur hesabı mı çözemedim ki. Ss.gif
Beğenmeyen izlemez bu kadar basit Wink Ve Bukadar ön yargı olmaz Diziyi mahkemeye vermediğiniz kaldı Big Grin
Gayet güzel dizi.. Zevk meselesi tabi. İhtiyarlar beğenmez Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler