Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teen Wolf [Genç Kurtadam]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Dizi Çok Güzel. Uğur Katılıyorum Sana.
Zafer izle sonra ergen dizisi de Dizi süper
(08-02-2012 12:31 PM)cenk1907 Yazılan: [ -> ]Zafer izle sonra ergen dizisi de Dizi süper

Çok şükür ben izlemiyorum bu tür şeyleri.
(08-02-2012 08:48 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şu ergen dizisi olan saçma şey mi ?
Takım değil , millet değil nedir bu nefret ? Ergen dizisiyse ilk önce sen izle kardeşim hadi canım yandan.
(08-02-2012 01:24 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 08:48 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şu ergen dizisi olan saçma şey mi ?
Takım değil , millet değil nedir bu nefret ? Ergen dizisiyse ilk önce sen izle kardeşim hadi canım yandan.

bu ne alınganlık bu ne hırs ? senin dizin mi de savunuyorsun böyle Smile Neyin kafasındasın, düşünceme böyle atar yapıyorsun ?
Ben diziyi izliyorum gayetde akıcı ve ergenlik çağlardı 1. sezonda kapandı bebeklerim abartmayın Smile
genç kurt*
Şahsen izliyorum diziyi... Çokda güzel bir dizi... Ergen dizisi ola bile (ki ergen dizisine kaçıyor biraz) yinede güzel... cCc Derek Reyiz cCc bide cCc Stiles Reyiz cCc
(08-02-2012 09:04 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Şahsen izliyorum diziyi... Çokda güzel bir dizi... Ergen dizisi ola bile (ki ergen dizisine kaçıyor biraz) yinede güzel... cCc Derek Reyiz cCc bide cCc Stiles Reyiz cCc

"Biraz" ♥
Arkadaşlar ergen dizisi falan değil en azından Akasya Durağı - Doktorlar - Arka Sokaklar'' tarzı dizileri izlemek yerine bunu izleseniz daha faydalı oalcaktır.Yabancılar dizi işini biliyor.. Türkler uyusun.. (Bazıları)
Birde şuan e2'de verilmiyor zannedersem ben dizimagtan izliyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler