Dizi Çok Güzel. Uğur Katılıyorum Sana.
Zafer izle sonra ergen dizisi de Dizi süper
(08-02-2012 12:31 PM)cenk1907 Yazılan: [ -> ]Zafer izle sonra ergen dizisi de Dizi süper
Çok şükür ben izlemiyorum bu tür şeyleri.
(08-02-2012 08:48 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şu ergen dizisi olan saçma şey mi ?
Takım değil , millet değil nedir bu nefret ? Ergen dizisiyse ilk önce sen izle kardeşim hadi canım yandan.
(08-02-2012 01:24 PM)CHUCK Bartowski Yazılan: [ -> ] (08-02-2012 08:48 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Şu ergen dizisi olan saçma şey mi ?
Takım değil , millet değil nedir bu nefret ? Ergen dizisiyse ilk önce sen izle kardeşim hadi canım yandan.
bu ne alınganlık bu ne hırs ? senin dizin mi de savunuyorsun böyle

Neyin kafasındasın, düşünceme böyle atar yapıyorsun ?
Ben diziyi izliyorum gayetde akıcı ve ergenlik çağlardı 1. sezonda kapandı bebeklerim abartmayın

Şahsen izliyorum diziyi... Çokda güzel bir dizi... Ergen dizisi ola bile (ki ergen dizisine kaçıyor biraz) yinede güzel... cCc Derek Reyiz cCc bide cCc Stiles Reyiz cCc
(08-02-2012 09:04 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Şahsen izliyorum diziyi... Çokda güzel bir dizi... Ergen dizisi ola bile (ki ergen dizisine kaçıyor biraz) yinede güzel... cCc Derek Reyiz cCc bide cCc Stiles Reyiz cCc
"Biraz" ♥
Arkadaşlar ergen dizisi falan değil en azından Akasya Durağı - Doktorlar - Arka Sokaklar'' tarzı dizileri izlemek yerine bunu izleseniz daha faydalı oalcaktır.Yabancılar dizi işini biliyor.. Türkler uyusun.. (Bazıları)
Birde şuan e2'de verilmiyor zannedersem ben dizimagtan izliyorum