Fenerbahçe gerçekten bitmiş durumda. Sürekli beraberlik.
Polis meselesinde kararsızım. O polis 70 yaşındaki kadına jobla vurmayı, 7 yaşıdaki çocuğa biber gazı atmayı biliyor malesef. Sadece bir yürüyüşte olduğu için.
İzinsiz yürüyüş yapana herşey müstahaktır asıl suç o yürüyüşe 7 yaşındaki çocuğu 70 yaşındaki kadını getirtene veya o yürüyüşe katılan akıla sonra vay efendim polis suçlu.Polisler dişini tırnağına takıp bazen evde derdi sıkıntıyı bazen evde hasta çocuğunu bırakıp işinin başına geçiyor bilmiyor yarın eve gideceğini neyle karşılaşacağını sonra saldırı düzenliyorlar şehit oluyor ailelerinin canları yanıyor 1-2 habere çıkıyor sonra geçip gidiliyor en zor meslek tartışılır ama benim düşüncem en zor meslek polisliktir...
Mesela çağlayandaki her olayda hep fenerbahçe taraftarı suçlu demi? azizin p..leri diyende kendi taraftarımız dimi?
neyse geçelim bunlarıda asıl konu vaslui maçı adamlar inanmışlar bi kere birde o hakem neydi öyle ya uzatmalarda 1 dakika golden dolayı gitti 1 dkda rakip takım yattı gittim bizim 2 dk

neyse artık romanyaya kısmetmiş
(Bu arada ufuk bu kadar uzun süre konuyu açmayınca sana birşey oldu falan sandım

)
(08-02-2012 03:46 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]1-0 Yenik Durumdayken Tribünden Ayrılan Fenerbahçeli Taraftarlar , 1-1 Olunca Tekrar Stada girmek isteyince polisle çatıştılar 4 Polis'in Ağır Yaralı Olduğu Öğrenildi.
Şaşıramadım

Geçmişolsun Fenerin işi zor bu sene

Maçı izledim vede fenerbahçeyi kimse beğenmedi doğru bende beğenmedim ama rakibin ligi başlamış hazır durumda bu normal bence ama ben 2. maçta turu geçen biz olucağmızdan eminim
Fenerbahçe'nin huyu zaten polisten acısı var sanırım her şeyde polise çatıyor