Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 1-1 Vaslui
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(08-02-2012 04:40 AM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 04:22 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 04:13 AM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]Fenerbahçeden nefret ediyorum ama sampiyonlar liginde bir türk takımının bizi temsil etmesini isterim. Polislere gelince neden bu fenerbahçe rahat durmayıp sürekli devletin memur maaşıyla çalışan evde çocukları olan polislere saldırırlar onuda anlamam. Sonuçta Türkiye futbolunu temsil ediyorlar SAHAYA GİRMEKTE NEYMİŞ Sad

Galatasaray Temsil Edecek Ya Smile

Ne olur ne olmaz Smile

Galatasaray Şampiyon oldugu için Direk gruplara Girecek fenerbahçe turu Geçemese Bile Ş.ön elemeden elendiği için UefaAvrupa Ligi Gruplarına Oto olarak katılacak
Fenerbahçe gerçekten bitmiş durumda. Sürekli beraberlik.

Polis meselesinde kararsızım. O polis 70 yaşındaki kadına jobla vurmayı, 7 yaşıdaki çocuğa biber gazı atmayı biliyor malesef. Sadece bir yürüyüşte olduğu için.
İzinsiz yürüyüş yapana herşey müstahaktır asıl suç o yürüyüşe 7 yaşındaki çocuğu 70 yaşındaki kadını getirtene veya o yürüyüşe katılan akıla sonra vay efendim polis suçlu.Polisler dişini tırnağına takıp bazen evde derdi sıkıntıyı bazen evde hasta çocuğunu bırakıp işinin başına geçiyor bilmiyor yarın eve gideceğini neyle karşılaşacağını sonra saldırı düzenliyorlar şehit oluyor ailelerinin canları yanıyor 1-2 habere çıkıyor sonra geçip gidiliyor en zor meslek tartışılır ama benim düşüncem en zor meslek polisliktir...
Şu forumda siyaset yasak olmasaydı söyleyeceğim çok şey vardı. Angry Angry Angry
Mesela çağlayandaki her olayda hep fenerbahçe taraftarı suçlu demi? azizin p..leri diyende kendi taraftarımız dimi?

neyse geçelim bunlarıda asıl konu vaslui maçı adamlar inanmışlar bi kere birde o hakem neydi öyle ya uzatmalarda 1 dakika golden dolayı gitti 1 dkda rakip takım yattı gittim bizim 2 dk Big Grin neyse artık romanyaya kısmetmiş Big Grin

(Bu arada ufuk bu kadar uzun süre konuyu açmayınca sana birşey oldu falan sandım Big Grin)
(08-02-2012 03:46 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]1-0 Yenik Durumdayken Tribünden Ayrılan Fenerbahçeli Taraftarlar , 1-1 Olunca Tekrar Stada girmek isteyince polisle çatıştılar 4 Polis'in Ağır Yaralı Olduğu Öğrenildi.

Şaşıramadım Sad
Geçmişolsun Fenerin işi zor bu sene Big Grin
Maçı izledim vede fenerbahçeyi kimse beğenmedi doğru bende beğenmedim ama rakibin ligi başlamış hazır durumda bu normal bence ama ben 2. maçta turu geçen biz olucağmızdan eminim
Fenerbahçe'nin huyu zaten polisten acısı var sanırım her şeyde polise çatıyor totos.gif
Zor Kurtardılar Paçayı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler