Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe 1-1 Vaslui
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Fenerbahçe 1-1 Vaslui
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turunda Fenerbahçe sükrü Saracoglu Stadın'da Romanya Ekibi Vaslui ile 1-1 Berabere kalarak tur şansını zora soktu

Kartlar: Dakika 22 Egemen Korkmaz-Dakika 27 Cristian Baroni -Dakika 44 Alex De souza Dakika 83 Bekir İrtegün FENERBAHÇE-Dakika 60 Sabrin Sburlea VASLUİ

Değişiklikler -FENERBAHÇE-
Dakika 46 Semih Şentürk Yerine Mehmet topuz
Dakika 62 Miroslav Stoch Yerine Caner Erkin
Dakika 79 Mehmet Topal Yerine Moussa Sow

Değişiklikler -VASLUİ-
Dakika 60 Nicolae Stanciu yerine Sabrin Sburlea
Dakika 81 Niculae Yerine Raul Costin
Dakika 88 Liviu Antal Yerine Vasile Buhaescu

Goller
Dakika 75 Liviu Antal 0-1 (Vaslui)
Dakika 90 Bekir İrtegün 1-1 (Fenerbahçe)
Not: Vaslui Takımı 4 Yıldır Avrupa Kupalarında Kendii Sahasında Yenilmiyor.

Sondakika
[Resim: 486897_445578625487640_441892358_n.jpg]

1-0 Yenik Durumdayken Tribünden Ayrılan Fenerbahçeli Taraftarlar , 1-1 Olunca Tekrar Stada girmek isteyince polisle çatıştılar 4 Polis'in Ağır Yaralı Olduğu Öğrenildi.

Diğer Haberler
Londra 2012 Kadınlar Voleybol'unda Türkiye Sırbistan'ı 3-0 Lık Rahat Bir oyunla Yendi
Londra 2012'de Kadınlar Basketbol'unda Türkiye 3.Maçında Amerika Birleşik Devletlerine 89-58 Yenildi.
Olimpija 1-1 Galatasaray
Kırklarelispor 1-7 Beşiktaş
(08-02-2012 03:46 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Not: Vaslui Takımı 4 Yıldır Avrupa Kupalarında Kendii Sahasında Yenilmiyor.

Zaten kac kere katıldılarki 4 sene icinde Big Grin
(08-02-2012 04:02 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 03:46 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]Not: Vaslui Takımı 4 Yıldır Avrupa Kupalarında Kendii Sahasında Yenilmiyor.

Zaten kac kere katıldılarki 4 sene icinde Big Grin

Uzun Lafın Kısası Fenerin İşi Gerçekten zor Maçı izlemedim Ama Ntvspor'da Spor Gecesindeki Yorum:Taraftar Oynanan futboldan Memnun Değildi.: Fenerin İşinin Çok çok zor oldugunu bir kez daha gösterdi
Kardeşim polisle ne derdiniz var anca kendi milletinize zarar verirsiniz böyle zihniyet oldukça kalkınamaz türkiye
Ayrıca [Fenerbahçede işleri cıvıttı bütün maçlarda beraberlik önemsemiyorlarmı anlamadım Sad ]
Fenerbahçeden nefret ediyorum ama sampiyonlar liginde bir türk takımının bizi temsil etmesini isterim. Polislere gelince neden bu fenerbahçe rahat durmayıp sürekli devletin memur maaşıyla çalışan evde çocukları olan polislere saldırırlar onuda anlamam. Sonuçta Türkiye futbolunu temsil ediyorlar SAHAYA GİRMEKTE NEYMİŞ Sad
Gol yollarında sıkıntımız var emrenin yerine mehmet topal geldi diolarda tino costa gelse iyi olur mehmet toplal emre tarzı bir oyuncu değil
(08-02-2012 04:17 AM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Bak benim amcam polis babamda aynı şekilde ve ben şuan polis koleji 4.sınıftayım böyle şeyler beni deli ediyor herkezin babasının dayısının başına gelebilecek şeyler bunlar böyle giderse türkiyenin hali vahim Sad
Evet bir kere polisle çatiyama girmek ne demek iste bu çatışmaya giren taraftarlar okumamiş cahil insanlar.
(08-02-2012 04:13 AM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]Fenerbahçeden nefret ediyorum ama sampiyonlar liginde bir türk takımının bizi temsil etmesini isterim. Polislere gelince neden bu fenerbahçe rahat durmayıp sürekli devletin memur maaşıyla çalışan evde çocukları olan polislere saldırırlar onuda anlamam. Sonuçta Türkiye futbolunu temsil ediyorlar SAHAYA GİRMEKTE NEYMİŞ Sad

Galatasaray Temsil Edecek Ya Smile
Steaua Bükreş, Tromsö, Metalist Kharkiv, Youngs Boys , PAOK a KUPS, Marsilya ve Vaslui eklenmez inşallah
(08-02-2012 04:22 AM)Mihawk Yazılan: [ -> ]
(08-02-2012 04:13 AM)SteeLBaskan Yazılan: [ -> ]Fenerbahçeden nefret ediyorum ama sampiyonlar liginde bir türk takımının bizi temsil etmesini isterim. Polislere gelince neden bu fenerbahçe rahat durmayıp sürekli devletin memur maaşıyla çalışan evde çocukları olan polislere saldırırlar onuda anlamam. Sonuçta Türkiye futbolunu temsil ediyorlar SAHAYA GİRMEKTE NEYMİŞ Sad

Galatasaray Temsil Edecek Ya Smile

Ne olur ne olmaz Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler