Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yok böyle saçmalık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu sabah pc yi açtığımda faceme girmeye çalıştım giremedim çalınmış
gmail'e girmeye çalıştım oda çalınmış 59 level hesabımı da çalmışlar nasıl iş bu ? Adam sadece msn adresiini çaldı diye hesabıda çalıyor işe bak diğer hiç bir bilgileri bilmiyor sadece e-posta onda diye şifre değiştiriyor adam
Geçmiş olsun
yaw adam ne iisim soyisim biliyor ne doğum tarihi sadece e-posta ile şifre nasıl değiştiriyor anlamadım
Eğer sağlam bir virüs yediyseniz ve bu virüsün yapımcısı işi biliyorsa mailinize bağlı bütün hesapları alabilir. Nedeni ise kendi ürettiği bir program sayesinde( programın türünü ve içeriğini bahsetmiyorum, çünkü yasak.) bir maile bağlı bütün internet üzerinden var olan hesaplarınızı listeler ve amacına ulaşır. Eğer bütün hesaplarınızdaki şifreleri aynı yaparsanız bu ona ekstra bir zaman kazandırıp daha kolay çalma işlemini gerçekleştirir.
Ben şifremi unuttum warrock'ta şifremi mail adresime yolladım ama mailime ulaşım sağlayamıyorum unuttuğum için oda öyle yapmıştır
Hack açma çalınmasın hesabın buda sana ders olsun Wink
Aynen death seni genelde hackle görüyorum indirdiğin hacklerde belki keylogger vardır ne diyorsun ? Tongue
Paralı virüsler var birader söyle anlatayım senin pc'ni kendi pc sinden görebiliyor yani basit keylog gibi değil Misal senin ekranda yaptığın hareketler kayıtlı veya kayıtlı olmayan girdiğin tüm şifreler hepsine erişebiliyor harddiskin bilgisayara taktiğın harici diskteki veriler kısaca senin göremediğin bilgileri bile görebilir Bu anlattıklarım pek inandırıcı gelmeyebilir fakat ben kullandım ve biliyorum
Köstürmüşler saygılar.
(07-28-2012 01:17 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Eğer sağlam bir virüs yediyseniz ve bu virüsün yapımcısı işi biliyorsa mailinize bağlı bütün hesapları alabilir. Nedeni ise kendi ürettiği bir program sayesinde( programın türünü ve içeriğini bahsetmiyorum, çünkü yasak.) bir maile bağlı bütün internet üzerinden var olan hesaplarınızı listeler ve amacına ulaşır. Eğer bütün hesaplarınızdaki şifreleri aynı yaparsanız bu ona ekstra bir zaman kazandırıp daha kolay çalma işlemini gerçekleştirir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler