Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yok böyle saçmalık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-28-2012 01:27 PM)cenk1907 Yazılan: [ -> ]Hack açma çalınmasın hesabın buda sana ders olsun Wink

(07-28-2012 02:01 PM)lPvPlMajeste Yazılan: [ -> ]Aynen death seni genelde hackle görüyorum indirdiğin hacklerde belki keylogger vardır ne diyorsun ? Tongue

Tamam o çalınan hesaba zaten girmiyordum ama olan mail adresime oldu ama çocuk saf xgametr'ye bakmamış Big Grin
Beyler hack flan diyorsunuz ama gelin tw verim hesabımın çalınmasının nedeni geçende 3-4 kişiye tw verdim birşey atmaya çalıştılar yarıda kesitm birşeyler oldu ondan gitti hesabım sanırım ama şimdi virüs programı yüklücem lisanslı aldırdım ama hack olduğumu üşünen varsa tw verim özelden mesaj atarsanız
Ya varya betadan beri bu oyundan ne hesap çaldırdım nede pc me keylogger girdi.Bu hesabı çalınan %98 i hack kullanan kişiler.İyi olmuş.
Hack değilim diyorum anlamıyorsunuz ben hack olmadığımdan gerisi beni bağlamaz adamlara tw verdim aynı gün içinde 2 3 kişiye dosya atmaya çaılstılar ama yarıda kestim atamadılar buyuk ihtimalle onlar çaldı
Geçmiş olsun
aynı şey banada olmuştu yunus ama hiç bişe yapamadım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler