Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
...indirmeye başladım, umarım dedikleri kadar vardır. Şu an videolarını izliyorum, fakat pek beğenmedim. Oynanış bakımından PES tek geçer, onun dışında FIFA atmosfer bakımından daha iyi gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıllarda bayağı FIFA oynardım, tabii bir süre sonra PES serilerini oynamaya başladım ve öyle devam ettim. Alışmış olabilirim, ki öyle düşünüyorum. İkisi arasında tercih yapmak zorunda kalırsanız, kesinlikle PES derim.

Ve, inşallah AKK israf olmaz. Smile
Pes sürekli açıklamalarda bulunuyor bununla ilgili. Fifa oyun zevki bakımından daha iyidir görseller hareketler vs. ancak PES oynanışa daha önemli verir ve taktiklerinizi, stratejilerinizi oyuna daha iyi uygularsınız.

ben 13 leri bekliyorum Smile
PES 2012 + T.S.C exTReme = zevk mod on Smile
Bak fifa tam taktik maktik oyunudur l1 e basarsın finesse shot atar yok l2 ye basarsın gösterdiğin yönde topa vurur hareket yaparak vurur falan filan ben fifa oynarken acayip eğleniyorum peste sadece l2 ve r2 ile hafif falso verebiliyorsun tuşa yok adamın içinden geçmeler salak salak kaleci hareketleri falan yok fifa nın gol sevinci olayı yeter impact engine ı yeter adamlar gerçeği oyuna aktarıyor var mı dahası fifa 13 xbox için adamlar sesli komut özelliği çıkarttı e3 demosunda gördüm adam formation 1 diyor hazırladığı taktik template ine geçiliyor ofsayt oluyor adam argo kelime kullanıyor oyuncu ona göre tepki veriyor ben de pes oynardım ta ki ps3 aldığım da yanlışlıkla fifa alana kadar fifa 11 e bir alıştım futbol oyunu budur dedim pes in tek iyi yanı become a legend modudur başka da hiç bir artısı yoktur

Benim şahsi fikrimi sorarsan benfifayı çok büyük ümitlerle indirdim.Ancak beklediğim kadarını bulamadım.Ama sen yine bir dene
(07-28-2012 01:23 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]

ts gel bize sen lazımsın Sad
%30 oldu, az kaldı. Peki kol ayarlarını nasıl yapacağız?
(07-28-2012 01:25 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(07-28-2012 01:23 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]

ts gel bize sen lazımsın Sad

hangi ts
Pes'den vazgeçmem.
(07-28-2012 01:17 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Bak fifa tam taktik maktik oyunudur l1 e basarsın finesse shot atar yok l2 ye basarsın gösterdiğin yönde topa vurur hareket yaparak vurur falan filan ben fifa oynarken acayip eğleniyorum peste sadece l2 ve r2 ile hafif falso verebiliyorsun tuşa yok adamın içinden geçmeler salak salak kaleci hareketleri falan yok fifa nın gol sevinci olayı yeter impact engine ı yeter adamlar gerçeği oyuna aktarıyor var mı dahası fifa 13 xbox için adamlar sesli komut özelliği çıkarttı e3 demosunda gördüm adam formation 1 diyor hazırladığı taktik template ine geçiliyor ofsayt oluyor adam argo kelime kullanıyor oyuncu ona göre tepki veriyor ben de pes oynardım ta ki ps3 aldığım da yanlışlıkla fifa alana kadar fifa 11 e bir alıştım futbol oyunu budur dedim pes in tek iyi yanı become a legend modudur başka da hiç bir artısı yoktur

gol sevinci derken umarım bunu kast etmiyorsundur bune böyle golü atan baroş mu aceba diye düşündüm bu ne biçim bir gol sevincidir.

gol sevinçlerini kıyaslama bence victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler