Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FIFA 2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bilgisayar'da oynamadim ama ps3te gercekten fazla iyi fifa. Soyle soyleyebirim pes'tr resmen adamlarin icinden geciyosun fazla hizli. Fifa tamamen oyun zekasi. Bir de acilar cok iyi pes'teki gibi ayni seyleri yapmiyosun fifa'da. Defansta top dolastirirken bile egleniyorum ben Smile
Fifa bence iplerin tamamen bizde olduğu bir oyun mesela otomatik dalma tuşu (anladınız siz Big Grin ) yapınca peşinden gidiyor ama tam engellemiyor. PES biraz daha yapay zeka var burada he derseniz pes le fifayı matematik sınavına soksak pes katlar 10a 9 a ,sonuç olarak fifanın replay ve şutları çok güzel bence fakat tabiki pes şimdi...
pes oynayan adam ronaldo vs ile topu alıp ölümüne giden adamdır taktik 0, zaten gerçekçi olmayan pese özel fizik kurallarına alt üst vuruslarla vurduğu her yerden gol atar, fifada yok böyle bişey
Fifa 13 linkini vererebilirmisiniz bende indiriyim nası bakalım merak ettim Smile
(07-28-2012 02:08 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(07-28-2012 01:17 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Bak fifa tam taktik maktik oyunudur l1 e basarsın finesse shot atar yok l2 ye basarsın gösterdiğin yönde topa vurur hareket yaparak vurur falan filan ben fifa oynarken acayip eğleniyorum peste sadece l2 ve r2 ile hafif falso verebiliyorsun tuşa yok adamın içinden geçmeler salak salak kaleci hareketleri falan yok fifa nın gol sevinci olayı yeter impact engine ı yeter adamlar gerçeği oyuna aktarıyor var mı dahası fifa 13 xbox için adamlar sesli komut özelliği çıkarttı e3 demosunda gördüm adam formation 1 diyor hazırladığı taktik template ine geçiliyor ofsayt oluyor adam argo kelime kullanıyor oyuncu ona göre tepki veriyor ben de pes oynardım ta ki ps3 aldığım da yanlışlıkla fifa alana kadar fifa 11 e bir alıştım futbol oyunu budur dedim pes in tek iyi yanı become a legend modudur başka da hiç bir artısı yoktur

gol sevinci derken umarım bunu kast etmiyorsundur bune böyle golü atan baroş mu aceba diye düşündüm bu ne biçim bir gol sevincidir.

gol sevinçlerini kıyaslama bence victory.gif

FİFA da gol sevincini kendin ayarlıyorsun pes te direk otomatik kendi gol sevincini yapar birde bir takımda gol atılınca bir tek atan sevinmez
Fifa her turlu.PES 09'dan sonrasını getiremedi.Ayrıyeten PES12 inanılmaz derecede rezalet umudum vardı ama .Bende PES12 de var FIFA12 de.Sadece online mod olarak daglar kadar fark var.FIFA'da Taylanddaki adamla oynuyorum lag olmuyor PES'de ise 50 Mbit internetim olmasina ragmen istanbuldaki adama lag oluyorum.Zaten PES devri bitti yabancılardan PES oynuyan ender rastlarsınız.Bizde ise kafelerde ilkokullular tarafından hala aktif olarak oynanmakda maalesef.
(07-28-2012 12:57 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Fifa her turlu.PES 09'dan sonrasını getiremedi.Ayrıyeten PES12 inanılmaz derecede rezalet umudum vardı ama .Bende PES12 de var FIFA12 de.Sadece online mod olarak daglar kadar fark var.FIFA'da Taylanddaki adamla oynuyorum lag olmuyor PES'de ise 50 Mbit internetim olmasina ragmen istanbuldaki adama lag oluyorum.Zaten PES devri bitti yabancılardan PES oynuyan ender rastlarsınız.Bizde ise kafelerde ilkokullular tarafından hala aktif olarak oynanmakda maalesef.

aynı şeyleri düşünüyoruz Big Grin
FIFA 2012 indirdim, fakat giremedim. Neyse, hele bi' FIFA 2013 gelsin. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler