Bilgisayar'da oynamadim ama ps3te gercekten fazla iyi fifa. Soyle soyleyebirim pes'tr resmen adamlarin icinden geciyosun fazla hizli. Fifa tamamen oyun zekasi. Bir de acilar cok iyi pes'teki gibi ayni seyleri yapmiyosun fifa'da. Defansta top dolastirirken bile egleniyorum ben

Fifa bence iplerin tamamen bizde olduğu bir oyun mesela otomatik dalma tuşu (anladınız siz

) yapınca peşinden gidiyor ama tam engellemiyor. PES biraz daha yapay zeka var burada he derseniz pes le fifayı matematik sınavına soksak pes katlar 10a 9 a ,sonuç olarak fifanın replay ve şutları çok güzel bence fakat tabiki pes şimdi...
pes oynayan adam ronaldo vs ile topu alıp ölümüne giden adamdır taktik 0, zaten gerçekçi olmayan pese özel fizik kurallarına alt üst vuruslarla vurduğu her yerden gol atar, fifada yok böyle bişey
Fifa 13 linkini vererebilirmisiniz bende indiriyim nası bakalım merak ettim

Fifa her turlu.PES 09'dan sonrasını getiremedi.Ayrıyeten PES12 inanılmaz derecede rezalet umudum vardı ama .Bende PES12 de var FIFA12 de.Sadece online mod olarak daglar kadar fark var.FIFA'da Taylanddaki adamla oynuyorum lag olmuyor PES'de ise 50 Mbit internetim olmasina ragmen istanbuldaki adama lag oluyorum.Zaten PES devri bitti yabancılardan PES oynuyan ender rastlarsınız.Bizde ise kafelerde ilkokullular tarafından hala aktif olarak oynanmakda maalesef.
FIFA 2012 indirdim, fakat giremedim. Neyse, hele bi' FIFA 2013 gelsin.