Pes sürekli açıklamalarda bulunuyor bununla ilgili. Fifa oyun zevki bakımından daha iyidir görseller hareketler vs. ancak PES oynanışa daha önemli verir ve taktiklerinizi, stratejilerinizi oyuna daha iyi uygularsınız.
ben 13 leri bekliyorum

PES 2012 + T.S.C exTReme = zevk mod on

Bak fifa tam taktik maktik oyunudur l1 e basarsın finesse shot atar yok l2 ye basarsın gösterdiğin yönde topa vurur hareket yaparak vurur falan filan ben fifa oynarken acayip eğleniyorum peste sadece l2 ve r2 ile hafif falso verebiliyorsun tuşa yok adamın içinden geçmeler salak salak kaleci hareketleri falan yok fifa nın gol sevinci olayı yeter impact engine ı yeter adamlar gerçeği oyuna aktarıyor var mı dahası fifa 13 xbox için adamlar sesli komut özelliği çıkarttı e3 demosunda gördüm adam formation 1 diyor hazırladığı taktik template ine geçiliyor ofsayt oluyor adam argo kelime kullanıyor oyuncu ona göre tepki veriyor ben de pes oynardım ta ki ps3 aldığım da yanlışlıkla fifa alana kadar fifa 11 e bir alıştım futbol oyunu budur dedim pes in tek iyi yanı become a legend modudur başka da hiç bir artısı yoktur
Benim şahsi fikrimi sorarsan benfifayı çok büyük ümitlerle indirdim.Ancak beklediğim kadarını bulamadım.Ama sen yine bir dene
%30 oldu, az kaldı. Peki kol ayarlarını nasıl yapacağız?