Arkadaşlar Can 'a kaç defa sitem edildi bilemiyorum , özellikle de şu premium konusuna değinmek istiyorum . Arkadaşlar çocuk kaç defa açıklama yaptı sorun Dream Execution şirketiyle alakalı dedi . Ve bu sorunla ilgilenen tek GM de benim dedi . Herkes teşekkür etti Can ' a , evet premiumunuz hala gelmemiş olabilir fakat bunu Can 'a bağlamanız veya Can Bey (trshigekazu) demeniz çok saçma . İyi niyetinden burada bilgilendirme yapıyordu bunu da suistimal eden arkadaşlar sayesinde artık GM desteği de yok forumda , buradan bağırınıp çağırmakla bir şey olmaz . Eğer sorunun çözülmesini istiyorsanız resmi foruma başvurun ve gerekli bilgiyi de alırsınız oradan ve hala gelmiyorsa ticket atın .
İyi Forumlar ...
Dediklerinin hepsinde haklısın ama can abi premium hakkındakı tıcketler okunmadan kapanıyor demıstı. Sonuna kadar can abinin yanındayım ama nexonun yaptıgıda sacmalık tıcket destek adı uzerınde. Size yardım için ticket atıyorlar premium için niye okumadan kapatıyorsunuz?
(07-26-2012 10:11 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Dediklerinin hepsinde haklısın ama can abi premium hakkındakı tıcketler okunmadan kapanıyor demıstı. Sonuna kadar can abinin yanındayım ama nexonun yaptıgıda sacmalık tıcket destek adı uzerınde. Size yardım için ticket atıyorlar premium için niye okumadan kapatıyorsunuz?
Evet orası nexonun hatası olabilir fakat Can ' a sitem edilmesinin saçma olduğunu söylemek istiyorum .
(07-26-2012 10:15 AM)tospii1 Yazılan: [ -> ] (07-26-2012 10:11 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Dediklerinin hepsinde haklısın ama can abi premium hakkındakı tıcketler okunmadan kapanıyor demıstı. Sonuna kadar can abinin yanındayım ama nexonun yaptıgıda sacmalık tıcket destek adı uzerınde. Size yardım için ticket atıyorlar premium için niye okumadan kapatıyorsunuz?
Evet orası nexonun hatası olabilir fakat Can ' a sitem edilmesinin saçma olduğunu söylemek istiyorum .
Haklısın sana katılıyorum.
Can'a sitem edilmiyor Can'a gelmedi deniyor bunun denmeside gayet normal bizim muhattabımız o siz bunu anlamıyorsunuz
Sorunun farkındayız zaten DE'nin elinde satın alanlar listesi var, 60-90 günlük alanlarda ve bazı 30 günlüklerde halen sorun var, çözülmesi için tekrar liste hazırlanıyor. Suç benim değil, anlıyorum gelmediğini ama ben o listeyi göremiyorum ne yazık ki şunu ekleyin dediğimde de tamam deyip bekletiyorlar. Sorunlar bir bitse ben de mutlu olacağım.
(07-26-2012 10:18 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Can'a sitem edilmiyor Can'a gelmedi deniyor bunun denmeside gayet normal bizim muhattabımız o siz bunu anlamıyorsunuz
Anlamıyorsun herhalde muhattabın Can olabilir hepimizin öyle fakat buradan bir şey yapamaz YAPAMAZ ! Resmi foruma giriyor buraya giriyor konu falan açamıyor .
Can benim account'u ne yapacağız? İlgilenecek misin? Olumlu yahut olumsuz bi' cevabını bekliyorum biraderim.
(07-26-2012 10:31 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Can benim account'u ne yapacağız? İlgilenecek misin? Olumlu yahut olumsuz bi' cevabını bekliyorum biraderim.
Uğur, çözerim demiştim ama g1'den Nexon'a aktarılmayan 1000'e yakın hesap var, hiç id'si şifresi falan hiçbir şeyi aktarılmamış. Bildiğin çalakalem bir liste yollanmış hesap aktarımı için o hesapların dışındakilerde öyle kaldılar resmen arafta kaldılar yani ne g1'deler ne nexon'da. Ne yapacağımızı bilmiyorum onlara.
(07-26-2012 10:53 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ] (07-26-2012 10:31 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Can benim account'u ne yapacağız? İlgilenecek misin? Olumlu yahut olumsuz bi' cevabını bekliyorum biraderim.
Uğur, çözerim demiştim ama g1'den Nexon'a aktarılmayan 1000'e yakın hesap var, hiç id'si şifresi falan hiçbir şeyi aktarılmamış. Bildiğin çalakalem bir liste yollanmış hesap aktarımı için o hesapların dışındakilerde öyle kaldılar resmen arafta kaldılar yani ne g1'deler ne nexon'da. Ne yapacağımızı bilmiyorum onlara.
Peki g1 deki taşınmadan 1 gun once banladıklarını hesaplar suresızse sızın acma ıhtımalınız varmı yoksa surelıyse suresı bıtıncemı acılır. Hiçbir illegal kullanmamıştım.