Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can 'a karşı sitem edenler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-26-2012 10:30 AM)tospii1 Yazılan: [ -> ]
(07-26-2012 10:18 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Can'a sitem edilmiyor Can'a gelmedi deniyor bunun denmeside gayet normal bizim muhattabımız o siz bunu anlamıyorsunuz

Anlamıyorsun herhalde muhattabın Can olabilir hepimizin öyle fakat buradan bir şey yapamaz YAPAMAZ ! Resmi foruma giriyor buraya giriyor konu falan açamıyor .

yapamaz zaten onun görevi belli ama aynı görev bizim sorunlarımızı teknik elemenlara iletme bunuda yapıyor fakat madur olanların yerine koy kendini böyle konu açıp yalakalık yapmakta mesela değil adamlar para verdi
(07-26-2012 10:58 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(07-26-2012 10:53 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]
(07-26-2012 10:31 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Can benim account'u ne yapacağız? İlgilenecek misin? Olumlu yahut olumsuz bi' cevabını bekliyorum biraderim.

Uğur, çözerim demiştim ama g1'den Nexon'a aktarılmayan 1000'e yakın hesap var, hiç id'si şifresi falan hiçbir şeyi aktarılmamış. Bildiğin çalakalem bir liste yollanmış hesap aktarımı için o hesapların dışındakilerde öyle kaldılar resmen arafta kaldılar yani ne g1'deler ne nexon'da. Ne yapacağımızı bilmiyorum onlara.

Peki g1 deki taşınmadan 1 gun once banladıklarını hesaplar suresızse sızın acma ıhtımalınız varmı yoksa surelıyse suresı bıtıncemı acılır. Hiçbir illegal kullanmamıştım.

Süreli ban ise açılır, süresiz ise açma yetkimiz yok. Süreli banlanan hesaplar da Nexon'a aktarılmadı Sad
Haklısın can keşke benim sorunumuda çözüm olabilse ama cevap vermiyor olsun sağlık olsun
(07-26-2012 11:02 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]
(07-26-2012 10:31 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Can benim account'u ne yapacağız? İlgilenecek misin? Olumlu yahut olumsuz bi' cevabını bekliyorum biraderim.

Uğur, çözerim demiştim ama g1'den Nexon'a aktarılmayan 1000'e yakın hesap var, hiç id'si şifresi falan hiçbir şeyi aktarılmamış. Bildiğin çalakalem bir liste yollanmış hesap aktarımı için o hesapların dışındakilerde öyle kaldılar resmen arafta kaldılar yani ne g1'deler ne nexon'da. Ne yapacağımızı bilmiyorum onlara.

Peki g1 deki taşınmadan 1 gun once banladıklarını hesaplar suresızse sızın acma ıhtımalınız varmı yoksa surelıyse suresı bıtıncemı acılır. Hiçbir illegal kullanmamıştım.

Süreli ban ise açılır, süresiz ise açma yetkimiz yok. Süreli banlanan hesaplar da Nexon'a aktarılmadı Sad

Ben aktarmayı onaylamıstım umudumu keseyım yanı 58 levellıgımden kısası bumu Sad
(07-26-2012 11:07 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(07-26-2012 11:02 AM)trshigekazu Yazılan: [ -> ]

Ben aktarmayı onaylamıstım umudumu keseyım yanı 58 levellıgımden kısası bumu Sad

58 lvl ise gerçekten ben bile üzülürüm :/
sağolsunlar benim pre işini hallettiler 35gun olarak geldi prem
benim pre yok hala
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler