Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock açılmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Warrock Bakımamı alındı. Bilgisi Varsa söyleyebilirmi ?
Evet Bakıma Alındı
Zamanında Can a karşı tutumunuz düzgün olsaydı zora sokan bir arkadaş olmasaydı bu bakımdan ve her şeyden haberimiz olucaktı şimdi bilmiyoruz . SadSad
(07-25-2012 09:58 AM)tospii1 Yazılan: [ -> ]Zamanında Can a karşı tutumunuz düzgün olsaydı zora sokan bir arkadaş olmasaydı bu bakımdan ve her şeyden haberimiz olucaktı şimdi bilmiyoruz . SadSad

Aynen
Hergün yapıyorlar bu bakımıda hala ne bugları kapattılar nede hacklarda azalma var Angry Angry
Elınden gelen herseylerı yapıyorlar bunlar perımıkı her dedıklerımızı ha dıye yapsınlar sen sımdı admın olsan yasasan bunlara tek laf dahı edemezdın..
(07-25-2012 10:13 AM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Hergün yapıyorlar bu bakımıda hala ne bugları kapattılar nede hacklarda azalma var Angry Angry

işte bunu yaptığınız için Can gitti ya hala daha akıllanmamışssınız
(07-25-2012 10:18 AM)l3osslife Yazılan: [ -> ]
(07-25-2012 10:13 AM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]Hergün yapıyorlar bu bakımıda hala ne bugları kapattılar nede hacklarda azalma var Angry Angry

işte bunu yaptığınız için Can gitti ya hala daha akıllanmamışssınız

Sonuna kadar haklısın . Böyle yaptığınız ve bir oyuncunun ihbarı üzerine Can gitti Angry
Tamam ozaman madem bugu kaldıramıyorlar niye bug yapınca adamlar ban yiyor??benim Can ile falan bir sıkıntım yok tanımıyorumda zaten ama nexon şirketinin yaptıkları bana saçma geliyor siz bunları doğru bulabilirsiniz o da sizin görüşünüz saygı duyarım...
Tamam. Ben sana soyle anlatayım. Arkadaşlarınla toplandınız sen yenı bır oyun yapdın dıyelım. Kural fılan koydun. Bir yerde açık bıraktın ve orayı kullanan her turlu cezayı alacak dıyorsun. Ve onlarda bakıyor ve cezası uygulanıyor. Bunu yaptıklarını bıldıgın uzere sende onu kapamak ıcın elınden gelenı yapıyorsun. bu nexonla aynı seye gırıyor onlarda onu yapan ceza alacak dıyor. Yapıyorlar cezalarını alıyorlar ve orayı kapamaya ugrasıyorlar.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler